Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Payoneer'da Bakiyeler Arasında Nasıl Para Aktarılır?

28 Mayıs 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Payoneer bakiyeleriniz arasında para transferi yapmanızı gerektiren birçok sebep bulunmaktadır. Örneğin, USD bakiyenizde paranız varken GBP bakiyesini kullanarak bir şey ödemek isteyebilirsiniz. Belki bir müşteri size EUR olarak ödeme yaptı, ancak bu parayı USD bakiyenizde bulundurarak çekmek isteyebilirsiniz.

Her ne nedenle olursa olsun, Payoneer üzerinde bakiyeler arasında transfer yapmak oldukça basittir. Ancak, döviz kurları değişebilir ve Payoneer çok küçük bir dönüşüm ücreti almaktadır.






Payoneer Web Sitesi Üzerinde Bakiyeler Arasında Nasıl Para Transferi Yapılır? 

  1. İşlem yapmaya başlamak için Payoneer'a gidip hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınız zaten iki faktörlü kimlik doğrulama ile korunmuyorsa, güvenliği sağlamak için Payoneer üzerinde 2FA'yı etkinleştirmeniz önemlidir.
  2. Ardından, sol taraftaki menüden "Withdraw & transfer"ı seçin ve sağ tarafta "Manage currencies"i tıklayın.
  3. Sağ taraftaki "From" açılır menüsünü genişletin ve aktarmak istediğiniz bakiyeye sahip olanı seçin. Soldaki "To" açılır menüsünü genişletin ve bu fonları göndermek istediğiniz bakiyeyi seçin. Aktarılacak miktarı "Amount" altında girin ve ardından "Get Rate"i tıklayın.
  4. Daha sonra, Payoneer'ın diğer bakiyeye ne kadar göndereceğini göreceksiniz. Ayrıca, döviz kuru ve kesilecek ücretleri göreceksiniz. Bilgileri gözden geçirdikten sonra "Submit"i tıklayın.
  5. Aktarılan fonların gönderdiğiniz diğer bakiyede görünmesi birkaç dakika sürebilir.

Payoneer Mobil Uygulaması Üzerinde Bakiyeler Arasında Nasıl Para Transferi Yapılır? 


  1. Payoneer üzerinden bir ödeme aldıktan sonra, mobil uygulama aracılığıyla da bakiyeler arasında transfer yapabilirsiniz. Android veya iOS cihazınızdaki Payoneer uygulamasına gidin ve hesabınıza giriş yapın. Alt menüde "Actions"ı seçin ve ardından açılan menüde "Manage currencies"i tıklayın.
  2. "From" açılır menüsünde, fonlara sahip olduğunuz bakiyeyi seçin ve "To" açılır menüsünde paranın girmesini istediğiniz bakiyeyi seçin. Göndermek istediğiniz miktarı "Amount" metin kutusuna girin ve ardından "Get Rate"i tıklayın.
  3. Transferin detaylarını, alınacak miktarı, döviz kuru ve ücreti gözden geçirin. Her şey uygunsa, "Submit"i tıklayın.
  4. Transfer edilen fonlar birkaç dakika sonra gönderdiğiniz bakiyede görünecektir.
Eğer Payoneer'da başka bir para birimine ihtiyacınız varsa, bunları uygun bakiyeye kolayca transfer edebilirsiniz. Payoneer size küçük bir dönüşüm ücreti alacak olsa da, en azından parayı istediğiniz yerde bulundurabilirsiniz. Eğer yeterli miktarda fonu diğer bakiyelere transfer ederseniz, hatta bunlar için ön ödemeli bir banka kartı bile talep edebilirsiniz.
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo