Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Bleach: Sennen Kessen-hen İkinci Sezonu İçin Yeni Gelişmeler ve Ayrıntılar

28 Mayıs 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Bleach: Sennen Kessen-hen animesi, heyecan verici ikinci sezonuyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Yapım ekibi, dört yeni oyuncu, başarılı bir açılış teması, göz alıcı bir ana görsel ve bir tanıtım videosuyla pazar günü büyük bir duyuru gerçekleştirdi. Hayranlar, 8 Temmuz'da saat 23:00'te TV Tokyo'da gerçekleşecek olan Ketsubetsu-tan'ın prömiyeri için heyecanla bekleyişe geçti.


Bu ikinci sezonda yer alacak oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Aoi Yuuki (One Punch Man) Liltotto rolünde, Tsuyoshi Koyama (Zero kara Hajimeru Mahou no Sho) Gerald karakterini canlandırırken, Souichirou Hoshi (Persona 5 the Animation) Nianzol'a hayat verecek ve Nao Touyama (Gleipnir) ise Giselle karakterini seslendirecek. Bu yetenekli oyuncular, karakterlerin derinliklerini ve duygularını mükemmel bir şekilde yansıtacaklarına şüphe yok.

Açılış teması ise rock grubu w.o.d. tarafından seslendirilen "STARS" adlı bir şarkı olacak. Bu enerjik ve etkileyici şarkı, tanıtım videosunda bir önizlemeyle izleyicileri büyüleyecek. Şimdiden bu şarkıyı dinlemek için sabırsızlanıyoruz!

Animeyi yöneten isim ise Tomohisa Taguchi (Akudama Drive) ve yapımcı stüdyo Pierrot animasyon stüdyosu olacak. Ayrıca Masaki Hiramatsu (Toriko senaryosu) ile birlikte senaryo ekibinde yer alacaklar. Karakter tasarımcısı olarak Masashi Kudou (Bleach) geri dönerken, müzik bestecisi olarak da Shirou Sagisu (SSSS.Gridman) bu heyecan verici projede yer alacak. Bu yetenekli ekip, Bleach'in büyüleyici dünyasını canlandırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına şüphe yok.

Bleach, aksiyon dolu bir macera manga olarak Ağustos 2001'de Weekly Shounen Jump dergisinde yayınlanmaya başladı. Serinin yaratıcısı Tite Kubo, 15 yıl süren seriyi Ağustos 2016'da sonlandırdı. Shueisha, serinin 74. ve final cildini o yılın Kasım ayında okurlarla buluşturdu.


Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo