Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Bleach'den Aizen'i Yenebilecek 10 Anime Karakteri

08 Eylül 2021

tarihinde Mavililer.com paylaştı
Bazı karakterler Aizen'i bir güç veya büyü konusunda yenebilirken, diğerleri de kötü bir eşleşme olduğu onu alt edebilir.


Sosuke Aizen, Soul Reapers için bir tehditti ve en büyük sorunlarının arkasındaki itici güçtü. Sonunda dünyayı Aizen'in melez tehdidinden kurtarabilmek için Ichigo Kurosaki'nin geri dönüşü olmayan yeni bir forma dönüşmesi gerekti.

Bununla birlikte, güç ölçeklendirme, söz konusu animeye bağlı olarak çok farklı çalışır ve tüm ortam söz konusu olduğunda, Aizen'den daha güçlü olan çok sayıda karakter vardır. Bazı karakterler Aizen'i güç veya büyü konusunda yenebilirken, diğerleri de kötü bir eşleşme olduğu için onu yenebilir.

10- Saitama'nın Sadece Bir Yumruk'a İhtiyacı Var (One Punch Man)


Saitama, One Punch Man olarak bilinir. Bunun nedeni, adından da anlaşılacağı gibi, karşısına çıkan tüm düşmanları tek bir yumrukta yenebilmesidir. Ne yazık ki Aizen için de bu kural aynen geçerli olacaktır.

İki karakter arasındaki teorik bir savaşta, Saitama'nın yumruğu karakter ile temas eder etmez bitecek ve Saitama sıkıcı günlük yaşamına geri dönecektir.


9- Light Yagami'nin Aizen'ınn Adını Deftere Yazması (Death Note)


Death Note herkes tarafından tutulabilir fakat defterin inceliklerinde ustalaşan Light Yagami'dir. Aizen'e karşı bir düelloda, Light'ın Aizen'in adını buraya yazması, onun zamansız ölümünü için yeterli olacaktır.

Aizen'in kendini beğenmişliği, Light'ın adını keşfetmesini yeterince kolaylaştıracaktır.


8- Jotaro Kujo, Aizen'i Alt Edebilir (Jojo's Bizzare Adventure)

Aizen genellikle dokunulmaz olduğuna inanır. Bu aşırı özgüven, Ichigo'yu hafife almasına ve Dio Brando ile Jotaro Kujo'nun son karşılaşmasında benzer bir durum yaşanmasına neden olabilir.

Jotaro, yalnızca Standı Star Platinum'un zamanı durdurabilmesi ve aşırı hızlarda saldırabilmesi nedeniyle değil, aynı zamanda Dio'nun aşırı güvenini stratejilerine dahil ederkenki yaratıcılığı sayesinde de hayatta kaldı. Aizen ile bir kavgada, Jotaro, kritik bir anda zamanı duraklatmadan önce, deli adamın güç oyunlarına karşı koyabilirdi.


7- Giorno Giovanna Kavga Olmadan Önce Durdurabilir (Jojo's Bizzare Adventure)


Giorno Giovanna'nın Jojo's Bizzare Adventure'daki en güçlü Stand kullanıcısı olabileceğine çok az hayran itiraz edebilir.

Giorno, Stand, Gold Experience ile çeşitli evrimlerden geçtikten sonra, hem rakibi için zamanın akışını değiştirme, hem de rakibinin eylemlerinin asla gerçekleşmemesi için olayları manipüle etme yeteneğine sahiptir.


6- Son Goku, Aizen'in Anlayamayacağı Kadar Güçlü (Dragon Ball)


Değerli birkaç anime karakteri, Son Goku'nun sahip olduğu saçma güç seviyelerine ulaştı. Super Saiyan'ın her formunu elde ettikten ve Super Saiyan Blue ve Ultra Instinct'e bunun ötesine geçtikten sonra, Goku'nun kahramanlığı Dragon Ball dünyasında evreni yok eden tanrılarınkiyle eşittir.

Şimşek hızında anında iletimi, Ki patlamaları ve Kaio-Ken gibi yeteneklerin eklenmesiyle, Aizen'e karşı bir düello, tüm animelerdeki en tek taraflı dövüşlerden biri olacaktır.



5-Lelouch Lamperouge'un Sadece Bir Komutu Yeterli (Code Geass)


Tahmin edilebilir sonuçlar söz konusu olduğunda, bu eşleşmeyi tahmin etmek Light'ınki kadar kolay olacaktır. Geass'ın gücü, Lelouch Lamperouge'a, görüş alanı içindeki herkesin komutlarına yalnızca bir kez uymasını sağlama yeteneği verir.

Code Geass hayranlarının çok iyi bildiği gibi, düşmanını kendi hayatına son vermeye zorlamak için Lelouch'un tek ihtiyacı olan tek seferlik bir emirdir. Lelouch ve Aizen arasındaki ölümüne bir kavgada Lelouch, Aizen'e kendi hayatına son vermesini emredecek ve maç sonuçlanacaktır.


4- Gojo Satoru Aizen'e Sonsuzluğun Anlamını Öğretirdi (Jujutsu Kaisen)


Gojo Satoru bir keresinde Jujutsu Kaisen'deki en eski ve en güçlü ruh olan tamamen dirilmiş bir Ryomen Sukuna'yı muhtemelen yenebileceğini söylemiştir. Efsanevi büyücü, vücudunu her zaman dış temastan koruyan sınırsız bir "sonsuzluk" bariyerine sahiptir.

Nihai hamlesi olan etki alanı genişletmesi, rakibinin zihnini açıklanamaz bir şekilde bir belirsizlik durumunda tutan bir "Sınırsız Boşluk" yaratır. 


3- Rimuru Tempest'in Her Şeye Bir Cevabı Var (That Time I Got Reincarnated As A Slime)


Reenkarne olmuş bir slime olan Rimuru Tempest, Aizen'i geçmesine izin veren dağ değerinde becerilere ev sahipliği yapıyor. İblis balçığına evrimleştikten sonra, Rimuru katlanarak gücünü, hızını ve büyü yeteneğini arttırdı. Yetenekleri arasında düşmanların yeteneklerini özümseme ve çalma, sonsuz yenilenme, maddi ve manevi bedenleri üzerinde kontrol, beslenme iptali ve çoğu saldırı türüne karşı direnç sayılabilir.

Aizen, Rimuru ile savaşmanın bir yolunu bulsa bile, slime'ın içinde, düşmanlarının zayıflıklarını analiz etmek ve anlamak için her şeye gücü yeten Raphael de vardır.


2- Koro-Sensei (Assassination Classroom)


Koro-Sensei alışılmadık ama ölümcül bir varlıktır. Sarı ahtapot benzeri görünümü ile tehlikeli deneylerin ürünüdür. Mach 20 hızında uçabiliyor, vücudunun neredeyse sınırsız yenilenmesine sahip ve ayda bir delik açacak kadar güçlüdür.

Zekası ve bir suikastçı olarak önceki deneyimi, bu yetenekleri yalnızca daha da ölümcül kılıyor.



1- Money D. Luffy, Aizen'e Neden The Worst Generation  Olduğunu Gösterebilir (One Piece)


Muhtemel korsan kral, Aizen'in kavrayışının ötesinde gelişmiştir. Gomu Gomu No Mi meyvesi ona vücudunu esnetme ve hareketleriyle yaratıcı olma yeteneği verdi. Buna, bir dizi yumruk atan Gatling Gun saldırısı ve Haki ile kaplı iki devasa yumruğu düşmanına gönderen Grizzly Magnum da dahildir.

Daha yüksek bir seviyeye her dönüşümde, yıkıcı derecede güçlü saldırılara erişim kazanır. Bu arada, Haoshoku Haki zayıf fikirli düşmanları anında devre dışı bırakabilir, Gözlem Haki'si rakibinin saldırılarını tahmin edebilir ve Ryou'su, fiziksel olarak ona dokunmadan Aizen'e zarar vermesine izin verir.

Kaynak ve İngilizce Aslı — https://www.cbr.com/bleach-anime-characters-defeat-aizen/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo