Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

En İyi Türkçe Manga Uygulaması Tachiyomi Nasıl Kullanılır?

08 Eylül 2021

tarihinde Mavililer.com paylaştı
Günümüzde mangalar Japon kültürünü takip eden insanlar için günlük takip ettikleri içerikler haline geldi. Fakat bunu yapmak mobilde oldukça zahmetli bir hal almış durumda. Sevdiğiniz seriyi okumak için internet sitelerini kullanabilirsiniz, ancak belirli bir mangayı bulmak için çeşitli sitelerde gezinmek, yeni çıkan bölümleri takip etmek oldukça sıkıcı ve dürüst olmak gerekirse oldukça zahmetlidir. Tachiyomi ise burada devreye giriyor. Zahmetsiz ve hızlı bir şekilde manga okumak için 'Tachiyomi' uygulamasını kullanabilirsiniz.



Tachiyomi, mangaları ücretsiz olarak okuyabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir uygulamadır. Bununla birlikte, MyAnimeList, AniList, Kitsu, Shikimori ve Bangumi gibi sitelerle ilgili güncel bölümleri takip etmeye yardımcı olur.

Bu makalede, Tachiyomi'nin nasıl kullanılacağına ilişkin çeşitli adımların yanı sıra diğer gelişmiş özellikler ve güvenlik endişelerini ayrıntılı olarak tartışacağız.

Tachiyomi nasıl kullanılır?


Tachiyomi, GitHub tarafından barındırılan açık kaynaklı bir platformdur ve herhangi bir geliştirici, gelişimine katkıda bulunabilir.

Tachiyomi'nin kendisi herhangi bir içeriği barındırmaz, bunun yerine, kullanıcıya zengin ve kesinlikle reklamsız bir deneyim sağlamak için uzantılar yardımıyla çeşitli kaynaklardan veri alır.
Burada, kurulumdan kullanıma hazır hale gelene kadar adım adım süreci tartışacağız.


1- Uygulamayı telefonunuza indirin

Tachiyomi, tachiyomi.org sitesinden indirilebilen bir APK dosyası olarak mevcuttur. Siteyi tarayıcıda açın ve indir düğmesine tıklayın.


2- Kurulumunu yapın

Yüklendikten sonra uygulamayı açın; kitaplık, göz atma ve çok daha fazlası gibi seçenekler içeren bir numara içeren boş bir ana sayfa görünecektir.


3- İstediğiniz uzantıları indirin

Gözat işlevine gidin ve uzantılara tıklayın. Mangakakalot, Mangahere ve MangaDex gibi İngilizce kaynakları indirebileceğiniz gibi Seri Manga, Manga-TR gibi çeşitli Türkçe uzantıları da temin edilebilirsiniz. Herhangi bir uzantıya tıklayın, indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.


4- Kaynakları seçin

Yüklendikten sonra indirilen uzantılar Kaynak bölümünün altında görünecektir. Uzantıya tıklayabilirsiniz ve neredeyse anında, kaynaktan kapsamlı manga koleksiyonları kişinin emrindedir.

Tachiyomi'yi kullanmak için gereken basit adımlar buraya kadardı. Burada önemli olan nokta doğru uzantı seçimidir. Okumak istediğiniz seri her kaynakta olmayabilir. Bu yüzden tüm Türkçe kaynakları kurmanızı ve ardından da arama yapmanızı öneririz. 


Kaynak — https://otakusnotes.com/how-to-use-tachiyomi/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo