Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Yüzüklerin Efendisi'nin animesi duyuruldu

10 Haziran 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisinin yapımını ve dağıtımını üstlenen ustlenen New Line Cinema, orijinal üçlemeden 250 yıl önce geçecek bir anime filminin geliştirilmeye başlandığını duyurdu. 1996 yılında Time Warner'ın bir yan kuruluşu olan New Line Cinema, Warner Bros. Animation ekibi ile projeyi birlikte gerçekleştirecek. Ayrıca Orijinal üçlemenin ve Hobbit'in senaristliğini üstlenen Philippa Boyens projede danışman olarak yer alacak.


The War of the Rohirrim adlı yapım, orijinal üçlemeden 250 yıl öncesini konu alacak olan anime filminin yönetmen koltuğunda da Ghost in the Shell,  Napping Princess ve Blood: The Last Vampire gibi filmlerle tanıdığımız Kenji Kamiyama yer alacak. Filmin senaryosu ise The Dark Crystal: Age of Resistance'da birlikte çalışan Jeffrey Addiss ve Will Matthews tarafından hazırlanacak.


Warner Bros. Pictures Operasyon Direktörü Carolyn Blackwood ve New Line Cinema Başkanı ve Kreatif Direktörü Richard Brener, proje hakkında şu açıklamayı yaptı:

New Line olarak hepimiz Tolkien'in olağanüstü dünyasına derin bir yakınlık duyuyoruz. Bu yüzden Warner Bros. Animasyon ekibiyle birlikte Orta Dünya'ya geri dönme fırsatı bir rüyanın gerçekleşmesi gibi olacak. Hayranlar Miğfer Dibi'ni şimdiye kadar filme alınmış en büyük savaşlardan birinin sahnesi olarak biliyorlar. Aynı yaratıcı zihinler ve Kenji Kamiyama'nın liderliği ile izleyicilerimizi Orta Dünya'nın zengin, karmaşık ve heyecan verici yeni bir şekilde deneyimlemeye davet edeceğiz.

Şuan için filmin ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir bilgi yok fakat gelişmelerden sizi haberdar etmeye devam edeceğiz. 

Kaynak: https://deadline.com/2021/06/lord-of-the-rings-anime-film-the-war-of-the-rohirrim-new-line-1234773024/


Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo