Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

WarnerMedia CEO'su Zack Snyder evreninin sonlandığını açıkladı

23 Mart 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
WarnerMedia CEO'su Ann Sarnoff, Snyder Cut’ın HBO Max’te yayınlanmasının ardından gelen #RestoreTheSnyderVerse tepkilerine cevap verdi. Ann Sarnoff, hayranlar tarafından SnyderVerse olarak adlandırılan Zack Snyder’in Justice League hikayesine devam etme planlarının olmadığını açıkladı.



Zack Snyder's Justice League'in yayınlamasının ardından hayranlar bu filmin devam edip etmeyeceğini merak ediyordu. Bu yüzden serinin ikinci filminin çekilmesi için Twitter'dan #RestoreTheSnyderVerse kampanyasını başlattılar. Hayranların amacı yeni Justice League filminin ana hikayesi olması ve serinin buradan devam etmesi yönündeydi. Tüm bunlara rağmen WarnerMedia CEO'su Ann Sarnoff, Pazartesi günü Variety'ye verdiği demeçte Zack Snyder's Justice League'in devamının gelmeyeceğini, stüdyonun yeni bir yöne doğru ilerlediği ve bu filmin de bir dönemin sonu olduğunu söyledi: 

 “Hayranların Zack'in çalışmalarını sevdikleri için minnettarız ve onun DC'ye katkılarından dolayı çok müteşekkiriz. Justice League versiyonunu hayata geçirebildiği için çok mutluyuz çünkü yaklaşık bir yıl öncesine kadar planda bu yoktu. Bununla birlikte üçlemenin tamamlanıyor. Bunu yaptığımız için çok mutluyuz, ancak şu anda geliştirilmekte olan tüm çok boyutlu DC karakterleri planlarımız var bunlar konusunda oldukça heyecanlıyız."

Eğer Justice League'e ait yeni bir film görmek isteyen tayfanın arasındaysanız bu haber sizi çok üzmesin. Çünkü geçtiğimiz yıllarda #ReleasetheSnyderCut kampanyası ilk başladığında da bunun onaylanacağı ve Snyder Cut'ın yayınlanacağı çok beklenmiyordu. Bu da onun gibi sonradan başarıya ulaşan kampanyalar arasında yerini alabilir. Bakalım, zaman bize neler gösterecek. 

Kaynak: https://heroichollywood.com/zack-snyder-justice-league-dc-trilogy-end/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo