Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

En Güçlü 25 Anime Karakteri

23 Mart 2021

tarihinde Mavililer.com paylaştı

Animelerde güçlü karakterleri izlemek her zaman keyifilidir. Çoğu animede bu güç, rakibiyle kıyaslanınca makul ölçüdedir. Dövüşürken zorlanırlar ama eninde sonunda galip gelirler. Fakat bazı karakterler vardır ki neredeyse tek başına koca bir orduyu yok edebilecek olan bu karakterler ister insan, ister canavar olsun, karşılarına çıkan herşey yok edebilir. Aşağıda en güçlü anime karakterlerini bulabilirsiniz.

NOT: Bu bir çeviri içeriğidir. Karakter sıralamaları Mavililer tarafından yapılmamıştır. 


25- Light Yagami (Death Note)



Death Note'un karizmatik ana karakteri Light Yagami, bu diğer anime karakterlerinden herhangi biriyle yumruk yumruğa dövüşte tahtalı köyü boylardı ancak güç sadece yumruk gücü anlamına gelmek zorunda değil. Zekası ve Death Note'a sahip olduğu için adını bildiği herkesi birkaç saniye içinde öldürebilir. Bu yüzden de çoğu anime karakterini bir yandan cips atıştırırken dahi kolayca yenebilir.

24- Kenshiro (Fist of the North Star)



Hokuto Shinken'in efendisi olan Kenshiro, kıyamet sonrası bir dünyada zayıf ve savunmasızları kötülere karşı savunan bir karkaterdir. İnanılmaz bir güce ve doğru baskı noktalarına vurursa herhangi bir rakibin işini bitirme yeteneğine sahiptir.

23- Guts (Berserk)



Guts, devasa kılıcı, gizli bir top içeren protez kolu ve son derece dayanıklı zırhı ile inanılmaz derecede güçlü iblisleri öldürmeyi başaran güçlü bir savaşçıdır. Guts o kadar güçlüdür ki eski yoldaşı Griffith'i alt etme arayışı sırasında tanrıları katletmeyi bile başarır. Doğaüstü güçleri olmamasına rağmen, en güçlü düşmanlara karşı bile neredeyse her savaştan galip gelebilen bu karakter listede olmayı kesinlikle hakediyor.

22- Baki Hanma (Grappler Baki)



Baki Hanma, tek amacı babasını ve dünyanın en güçlü yaşayan yaratığı Yujiro Hanma'yı yenmek olan gülünç derecede kaslı bir genç çocuktur. Baki, kendisini tehlikeli durumlara sokarak vücudunu sürekli geliştirir.

Baki o kadar güçlüdür ki dinozorları öldüren ve bir buzulda donmuş halde modern çağa kadar hayatta kalan bir mağara adamı  dahil çeşitli dövüş stillerinin sayısız ustasını yener. Baki'nin muazzam gücü tamamen hem vücudunu hem de dövüş tekniğini gelitşirmekten geliyor. Bu da onu tüm anime serileri içindeki en zorlu dövüş sanatçılarından biri yapmaya yeter de artar bile.

21- Edward Elric (Fullmetal Alchemist)



Annesini hayata döndürmeye çalışırken sağ kolunu ve sol bacağını trajik bir şekilde kaybettikten sonra simya üzerinde doğal bir yetenek kazanan bu genç adam son derece güçlüdür. Simya becerileriyle herhangi bir savaş alanı baştan sona değiştirebilir ve neredeyse her maddeyi güçlü bir silaha dönüştürebilir.

20- Inuyasha (Inuyasha)



Yarı iblis Inuyasha, ister insan ister iblis olsun, yoluna çıkan her rakibi öldürebilen feodal Japonya'dan bir savaşçıdır. Dünyadaki en güçlü iblisin oğlu olan Inuyasha, en güçlü yarı iblistir. Ayrıca şekil değiştiren bir kılıca da sahiptir. Inuyasha'nın gücü yeni teknikler kazandıkça anime boyunca artmaya devam eder.

19- Akira Fudo (Devilman)



Akira Fudo, vücuduna ele geçirmeye çalışan bir iblis ruhunu kontrol etmeyi başardıktan sonra Devilman'a dönüşme gücü kazanır. Düşmüş melek Şeytan'ı ve onun kıyamet güçlerini alt etmek için güç ve hız kazanan Akira, uzun süredir saklı iblisler yükselmeye başlarken insanlığın son umudu haline gelir. Akira'nın oldukça güçlü bir karakterdir ve dünyayı kurtarmaya çalışırken en güçlü şeytanları bile kolaylıkla yok eder.

18- Natsu Dragneel (Fairy Tail)



Natsu Dragneel, korkunç derecede güçlü bir sihirbazdır. Çok yönlü sihrini evlat edinen ejderha babası İğneel'den öğrenmiştir. Ayrıca "Ejderha Katili Modu"na girdiğinde en güçlü varlıkları bile yenebilir. Öncelikle alevle güçlendirilmiş yakın dövüş saldırıları ve ara sıra ateş nefesi patlamasıyla savaşan Natsu, kendisine veya loncasına meydan okuyan herkesi yok etmesi ve kavga ederken çevresindeki her şeyi yok etmesi ile ünlüdür.

17- Yusuke Urameshi (Yu Yu Hakusho)



Ruh Dedektifi Yusuke Urameshi, araba kazasında geçen bir suçlu olarak başlar ve Yu Yu Hakusho , ruh dünyasının her yerindeki iblisler tarafından korkulan neredeyse durdurulamaz bir yarı iblis haline gelir. Ruh tabancası, kilometrelerce uzunluktaki manzaraları yok edebilir ve en yüksek sınıf şeytanları bile ölümcül şekilde yaralayabilir.

16- Korosensei (Assassination Classroom)



Ters giden bir deney olan Korosensei, neredeyse eşsiz bir hıza ve yıkıcı güce sahip, sarı bir kalamara benzeyen biridir. Keskin zekası, insanlık dışı yetenekleri ile neredeyse isteği tüm rakipleri yok edebilir.

15- Meliodas (The Seven Deadly Sins)



Küçük boyu ve sevimli görünümü sizi yanıltmasın. Meliodas, İblis Kral'ın oğludur ve dayanıklı olduğu kadar da güçlüdür. Canavarca bir güç, cehennemin alevlerine hükmetmek, herhangi bir sihri yansıtma yeteneği ve ölümsüzlük laneti ile Meliodas serideki en güçlü karakterdir.

14- Kaneki Ken (Tokyo Ghoul)



Ken Kaneki ilk başlarda çekingen bir kitap kurdu olsa da bir süre sonra serinin en güçlü karakteri halini alır. Yarı Ghoul'a dönüşüp bedenini eğittikten sonra tüm şehirleri kolayca yok edebilecek seviyeye gelir. Kaneki, sadece kahve ve insan eti tüketebilme karşılığında insanüstü güç ve uzuvları ve hatta tüm vücudunu yenileme yeteneği kazanır. Bu onu neredeyse yenilmez bir dövüşçü yapar ve aldığı her yaralanmada daha da güçlendirir.

13- Ichigo Kurosaki (Bleach)



Bu turuncu saçlı Shinigami, en güçlü düşmanları bile yenmesine izin veren kafa karıştırıcı bir güce sahiptir. Gücü ve kılıç ustalığının yanı sıra yendiği her düşmanın dövüş setinden yeni güçler kazanır. Bu gücü, gerçekliği büken tanrıları bile alt etmesine izin verir. Yeni rakiplere uyum sağlama yeteneği neredeyse rakipsizdir. Hayranlar, Bleach'deki yeteneklerinin tamamını asla görememiş olsalar bile , Ichigo şüphesiz anime'deki en güçlü karakterlerden biridir.

12- Naruto Uzumaki (Naruto)



Naruto, anime'deki hemen hemen tüm diğer karakterlerle baş başa kalabilir. "Bilge Modu"na girme yeteneği ve Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki üzerindeki kontrolü, ona imkansız bir güç ve çakradan devasa canavarlar oluşturma yeteneği verir. Dahası, diğer kuyruklu canavarlarla olan ilişkisi çakranın her unsurunu kullanmasına, hatta onları daha büyük bir yıkım için birleştirmesine izin verir. Bu yeteneklerin yanı sıra herhangi bir düşmanı kolayca alt etmesini sağlayan devasa bir klon ordusu da yaratabilir.

11- Alucard (Hellsing Ultimate)



Efsanevi Drakula, Hellsing Ultimate'da Alucard adını alır ve serideki en güçlü karakterlerden biridir. Serinin başında, içindeki ruhların sayısı nedeniyle işlevsel olarak ölümsüz ve ardından kelimenin tam anlamıyla ölümsüz olan Alucard'ı öldürmek imkansızdır. İkili tabancalar kullanır ve yediği kişilerin ruhlarını hizmetkar ordusu oluşturmak için kullanabilir.

10- Isaac Netero (Hunter X Hunter)



Hunter Association'ın eski başkanı Isaac Netero, anime'deki en güçlü dövüş sanatçılarından biridir. Netero, kendisini bir eğitime tabi tuttuktan sonra anlaşılmaz bir hız ve güç kazanır. Ancak olur da güç ve hızı yetmezse, neredeyse her şeyi yok edebilecek devasa bir karate tanrısı çağırabilir. 

9- Eren Yeager (Attack On Titan)



Eren Yeager, inanılmaz yenilenme yeteneklerine sahip 15 metre yüksekliğinde bir Titan'a dönüşme yeteneğine sahip güçlü bir anime karakteridir. Ancak, bu listede bu kadar üst sıralarda olmasının nedeni, içindeki Kurucu Titan'ın gücüyle Titan ordularını yönetme yeteneğidir. Bu yeteneği kullanarak, binlerce 50 metrelik Titan'ı harekete geçiren basit bir komutla tüm ulusları mahvedebilir. Hiçbir ordu bu yeteneğe karşı duramaz ve bu da Eren'i anime dünyasının en güçlü karakterlerinden biri yapar.

8- Mob (Mob Psycho 100)



Mob olarak bilinen Kageyama Shigo, herhangi birini veya şeyi basit bir düşünceyle yok edebilen ultra güçlü bir anime karakteridir. Güçleri o kadar yoğundur ki, güçlerini kontrol etmek için duygularını bastırmak zorundadır. Bununla birlikte, bir şeyi çok güçlü hissederse veya kendini kontrol edemezse, yetenekleri yüzeye çıkar. Bu durumda güçlerini büyük ölçekli bir doğal afetle aynı seviyede kullanır. 

7- Jotaro Kujo (JoJo’s Bizarre Adventure)



Jotaro Kujo, JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders'ın ana kahramanı ve anime'nin en güçlü karakterlerinden biridir. Güçlü olduğu kadar zekidir. Onunla savaşmaya çalışan herkesin yeteneklerini anlayıp onlara karşı koyabilir. Star Platinum, (spoiler) sayesinde zamanı durdurabilir. Düşmanlarına hem donmuş zamanın içinde hem de dışında inanılmaz derecede güçlü darbeler vurabilir. Bu tekniğe karşı savunma yapmanın bir yolu yoktur.

6- Simon (Gurren Lagann)



Galaksileri kaplayacak kadar büyük bir makineye komuta eden Simon, gerçekliği parçalama ve tam anlamıyla önüne çıkan herkesi veya her şeyi yok etme yeteneğine sahiptir. Simon  neredeyse durdurulamaz bir karakterdir ve isterse evrenin kendisini dahi yok edebilir. 

5- Son Goku (Dragon Ball Super)



Anime'nin en güçlü dövüş sanatçısı olan Goku, kendi evreninin ve Dragon Ball'daki diğer tüm evrenlerin en güçlü dövüşçüsüdür . Ultra Instinct gücene erişebildiği sürece herhangi bir dövüşçüyü yenebilir. Goku o kadar güçlüdür ki yeterince güçlü düşmanlarla uzun süre dövüşmesi bütün bir evreni yok etme riski taşır. 

4- Tetsuo Shima (Akira)



Akira'nın ana karakteri  Tetsuo Shima, başka bir psişikle çarpışmasının ardından çok güçlü psişik yetenekler kazanır. Güçleri o kadar hızlı artar ki çok geçmeden tüm evreni yok etme riski taşır.

3- Kyubey (Madoka Magica)



Madoka Magica'dan Kyubey, entropi kavramının kişiselleştirilmiş halidir. O her şeye kadirdir, ölümsüzdür ve yalnızca tüm varoluşu mahvetmek için yaşar. Kendisi özellikle güçlü olmasa da, insanları ve gerçekliği, kaçınılmaz olarak var olan tüm maddelerin silinmesine yol açan yıkım döngüsünü sürdürmek için manipüle eder. 

2- Zeno (Dragon Ball Super)



Zeno, Dragon Ball Super'deki her gerçekliğin hükümdarıdır. Tüm varoluşu hem yaratabilir hem de yok edebilir. Çocuksu tanrı mutlak güce sahiptir ve eğer isterse her şeyi silebilir. Sırf eğlenmek için sayısız gerçekliği yok etmiştir. Herhangi bir tekniği veya özel hamlesi yoktur. Sadece uzay ve zamana hükmeden çok güçlü bir tanrıdır.

1- Saitama (One Punch Man)



One Punch Man'den Saitama, anime'nin en güçlü karakteridir. Üç yıllık sıkı eğitimden sonra, herhangi bir darbeye dayanabilir ve tek bir ciddi vuruşla herhangi bir düşmanı yenebilir. Bununla birlikte, bu yenilmez güç Saitama'yı mutlu etmez.  Saitama, anime'deki en güçlü karakterdir çünkü karakterin tüm olayı, güç peşinde koşmanın veya böyle bir amaca sahip olmanın gerçekten en güçlü olmaktan daha tatmin edici olmasıdır. 

Bu bir çeviri içeriğidir. Kaynak: https://screenrant.com/strongest-anime-characters-ranked/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo