Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Josh Stamberg WandaVision'daki rolüne geri dönebileceğini düşünüyor

24 Mart 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı

WandaVision'da oyuncusu Director Hayward'ın geri dönebileceğini düşünüyor.



WandaVision yıldızı Josh Stamberg, Director Tyler Hayward'ın Marvel Sinematik Evreni'nde "başka bir projede" geri dönebileceğini düşünüyor. Geçtiğimiz haftalarda WandaVision final bölümünü verdi ve Disney Plus'da The Falcon and The Winter Soldier yayınlanmaya başladı. Dizinin final olmasına rağmen bazı kişiler Director Hayward'ın hikayesinin sonlanmadığını düşünüyordu. Görünüşe bakılırsa Josh Stamberg'de böyle düşünen kişiler arasında yer alıyor. WandaVision'daki rolünün gelecekte Marvel yapımlarında, bir noktada geri dönebileceğini düşünüyor. S.W.O.R.D. biriminin başı olan bu karakter, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı olaylarından sonra Beyaz Vizyon'u yaratmıştı. Dizideki eylemlerinden dolayı çok uzun süre hapiste kalması olası görünmüyor.
 
Josh Stamberg, Entertainment Tonight programında WandaVision'daki karakterinin yanı sıra kariyerindeki diğer roller hakkında da konuşuyordu. Dizide çalışmaktan ne kadar zevk aldığını, karakterin hırslı tavrından dolayı onu çok beğendiğini açıkladı. Stamberg ayrıca diğer polisiye dizilerdeki rollerinin onu Director Hayward gibi birini "biraz daha ilginç" bir şekilde oynamasına yardımcı olduğunu belirtti. Stamberg konu hakkında tam olarak şunları söyledi:
"Beyaz Vizyon'un yaratıcısı olarak bir şekilde geri dönmem için dua ediyorum. Sadece hayal kırıklığına uğramakla kalmaz, bir yerde görünmezsem biraz şaşırırdım. İddialı bir karakter olduğunu biliyordum, den de bundan hoşlandım. Bunun gerçekten özel bir şey olduğunu görebiliyordum. Ve neyse ki, diğer oynadığım rollerim bunu biraz daha ilginç hale getirmeme hazırlamıştı."

Peki siz Hayward'ın başka bir projede MCU'ya döndüğünü görmek ister miydiniz?
 
📋 NOT: Bu bir çeviri içeriğidir. Kaynak: https://heroichollywood.com/wandavision-josh-stamberg-director-hayward-return/
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo