Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Gina Carano artık Star Wars yapımlarında yer almayacak

11 Şubat 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Aylarca süren tartışmalardan sonra Lucasfilm, Mandalorian aktris Gina Carano'nun şu anda şirkette çalışmadığını ve gelecektede geri dönmeyeceğini açıkladı. Açıklama, oyuncunun Nazi Almanyasında Yahudi olmayı ABD'nin kutuplaşmış siyasi iklimine benzeten bir Instagram gönderisi atmasının ardından yapıldı.
Lucasfilm'in açıklaması tam olarak şu şekilde: "Gina Carano şu anda Lucasfilm bünyesinde yer almıyor ve gelecekte olması için bir plan yok. Bununla birlikte, sosyal medya paylaşımları insanları kültürel ve dini kimliklerini aşağılıyor ve kabul edilemez. "

Carano'nun Nazi Almanyası hakkındaki gönderisi, #FireGinaCarano hashtaginin Twitter'da geniş bir trend oluşturmasına neden oldu. Oyuncu daha sonra bu gönderiyi sildi fakat ekran görüntüleri internette paylaşılmaya devam etti. Fakat bu yeni bir olay değil. Aktrisin tartışmaları aylar öncesine, Mandalorian'ın öne çıkan ikinci sezonunun galasına kadar uzanıyor.

Carano, daha önce de transfobi ile suçlandı. Ayrıca maske takmala alay etti ve COVID'in yalan olduğunu söyleyen ve insanları yönlendirici gönderiler paylaştı. Tartışmalar ABD Başkanlık seçimlerinde attığı tweetlerle daha da alevlendi.

The Hollywood Reporter'da yer alan bir kaynak, "İki aydır onu kovmak için bir neden arıyorlar ve bugün bardağı taşıran son damla oldu" dedi. Resmi bir açıklama olmasa da bu olay Carano'nun yaklaşan New Republic dizisinde de çıkması anlamına geliyor. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.gamespot.com/articles/gina-carano-will-no-longer-be-part-of-star-wars/1100-6487401/
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo