Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Raised by Wolves'un İkinci Sezon Çekimleri Başlıyor

09 Mart 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
HBO Max'in popüler bilim kurgu dizisinde "Baba" karakterini canlandıran Abubakar Salim, yaptığı bir paylaşım ile dizinin ikinci sezon çekimlerinin başladığını ortaya çıkardı. Salim, birkaç kamera arkası fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşım ile Twitter üzerinden duyuru yaptı. Yaptığı paylaşımda "burada olduğu için inanılmaz derecede şanslı" hissettiğini aktarırken "büyük bir haber ile geri döndüklerini" haberini verdi. Paylaşımın tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eylül 2020'de ilk sezonu yayınlanan seri, iyi eleştiri ve izleyici sayısının ardından ikinci sezon onayını aldı. Fakat ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir tarih henüz açıklanmadı.

Raised by Wolves, kimsenin olmadığı gizemli bir gezegende insan çocukları yetiştirmekle görevli iki Android'in hikayesini anlatıyor. Büyüyen insan kolonisi dini farklılıklarla parçalanma tehdidinde bulunurken, androidler insanların inançlarını kontrol etmenin zor bir iş olduğunu öğreniyorlar.
 
Dizinin oyuncu kadrosunda Amanda Collin ( A Conspiracy of Faith, A Horrible Woman ), Abubakar Salim ( Fortitude, Jamestown ), Winta McGrath (Aloft, Red Dog: True Blue ), Niamh Algar ( The Virtues, Calm With Horses ), Jordan Loughran ( The Infiltrator, Emerald City ), Matias Varela ( Narcos, Point Break ), Felix Jamieson ( Game of Thrones, The Ghost ), Ethan Hazzard ( The Long Song, Damned ), Aasiya Shah ( Call the Ebe, Unforgotten ), Ivy Wong ( Star Wars: Rogue One, Maleficent 2 ) ve Travis Fimmel ( Vikingler ) gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: https://proxyrarbg.org/index80.php
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo