Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Liam Neeson, Obi-Wan Kenobi dizisinde yer alma fikrine sıcak bakıyor

14 Ocak 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
1999'da vizyona giren Star Wars: The Phantom Menace'de Jedi Ustası Qui-Gon Jinn karakterini canlandıran Liam Neeson, karakterin Obi-Wan Kenobi dizisi için geri dönmesi fikrine sıcak bakıyor. 



Liam Neeson, Disney tarafından yakın zamanda duyurulan Star Wars spin-off'u Obi-Wan Kenobi dizisinde yer almaya sıcak bakıyor. Disney, geçtiğimiz yıllarda yayınlanmaya başlayan yeni Star Wars spin-off'u The Mandalorian'ın bugüne kadar elde ettiği başarının aynısını Obi-wan Kenobi diziyle de bulmayı umuyor. Ewan McGregor ve canlandırdığı Obi-Wan karakterinin ne kadar çok sevildiğini düşünürsek iyi bir yapım ile bunun gerçekleşmesi çok da zor değil. Neeson ile yakın zamanda yapılan bir Collider röportajında Obi-Wan dizisi için Qui-Gon Jinn rolüne geri dönmek isteyip istemediği sorulduğunda Neeson, "Elbette, buna katılırım." cevabını verdi. 

  
Star Wars öncü üçlemesinin ilk filminde Obi-Wan'ın ustası olarak tanıtılan Qui-Gon Jinn filmde büyük bir rol oynamasına rağmen Darth Maul tarafından öldürülmüştü. Yine de Jedi ustalarının Force Ghost (hayalet) olarak gözükebildikleri için ölse bile hikaye bütünlüğü bozulmadan yeniden seriye dahil olabilir. Hayalet olarak döneceği için bu yalnızca sınırlı bir dönüş olacağı anlamına geliyor. Yani dizinin devamlı bir oyuncusundan çok hayranları mutlu edecek bir cameo gibi de düşünebiliriz. 

Kaynak:
https://screenrant.com/obi-wan-kenobi-show-liam-neeson-qui-gon/
https://collider.com/liam-neeson-obi-wan-series-disney-plus/


Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo