Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Disney+'da yayınlanmaya başlayacak bütün MCU dizileri

14 Ocak 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı

Marvel Sinematik Evreni'ni daha da genişlemeye devam ediyor. Disney+'da yayınlanacak olan bu dizilerin tamamı MCU içinde yer alıyor ve sevilen oyuncuları ve Marvel karakterlerini de bünyesinde barındırıyor. Screenrant tarafından hype derecesine göre sıralanan bu liste en az beklenenden en çok beklenene doğru sıralanmış durumda. 

11- Armor Wars 


Marvel Studios’ Armor Wars, Tony Stark’ın teknolojisinin yanlış kişilerin eline geçtiğinde neler olabileceğini anlatıyor. Başrolünde Don Cheadle'ın olduğu bu dizi hala yapım aşamasında ve 2022'de yayınlanması planlanıyor. 


10- Ironheart

Iron Man'in spin-off'u olan bu dizi, Tony Stark'ın tasarladığı zırha benzeyen bir zırh tasarlayan ve Ironheart adlı bir kahramana dönüşen Riri Williams’ın maceralarını konu ediniyor. Dominique Thorne'ın başrolünde olduğu bu dizi hala yapım aşamasında ve 2022'de yayınlanması planlanıyor. 


9- Secret Invasion


Marvel Studios’ Secret Invasion, Skrulların form değiştirerek dünyaya sızmasının ardından onları durdurmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn yer alan bu dizinin de 2022'de yayınlanması planlıyor.


8- She-Hulk


Dizi, Hulk'ın dişi versiyonu ve aynı zamanda Bruce Banner'ın da kuzeni olan Jennifer Waters'a odaklanıyor. Tatiana Maslany'nin She-Hulk'ı canlandıracağı dizide Mark Ruffalo (Hulk) ve Tim Roth da (The Abomination) yer alıyor. 


7- Hawkeye


Dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanlarından olan Hawkeye’a odaklanıyor. Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir tatilde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır. (Beyazperde)


6- Ms. Marvel


Dizi, Ms. Marvel adındaki Kamala Khan'ın mecaralarını konu ediniyor. Iman Vellani, Aramis Knight ve Zenobia Shroff gibi isimlerin oyun kadrosunda yer aldığı dizinin 2021'de yayınlanmaya başlaması planlanıyor.


5- Loki

Dizi, Marvel evreninin en sevilen kötülerinden Loki'ye odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda Tom Hiddleston, Gugu Mbatha-Raw ve Owen Wilson  gibi isimlerin yer aldığı dizinin 2021'de yayınlanması planlanıyor.


4- What If?

Marvel's What If...?, Marvel Sinematik Evrenindeki önemli anlar, hikayeler tamamen farklı olsaydı ve başka bir gerçeklikte olsaydı kahramanların neler yaşayabileceğini gözler önüne seriyor.


3- The Falcon & The Winter Soldier

Marvel'ın sevilen kahramanlarının maceralarını ekrana taşımaya hazırlanan "Falcon and the Winter Soldier" Disney+ platformu tarafından 6 bölüm halinde uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde ünlü karakterlere, beyazperdede de olduğu gibi Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi hayat vermeye devam edecek. Mini dizinin 2020'nin yaz aylarında prömiyer yapması bekleniyor.


2- Moon Knight


Eski bir ABD askeri ve boksör olan  Marc Spector'ın Mısır'da ölüme terk edildilten sonra Ay Tanrısı Khonsu'nun himayesine girerek Moon Knight adlı bir karaktere dönüşmesini konu ediniyor. Oscar Isaac'in başrolde olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Jeremy Slater bulunuyor. 


1- Wanda Vision

1950'li yıllarda geçecek olan WandaVision, beyaz perdede Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’nin hayat verdiği Marvel karakterleri Scarlet Witch ve Vision'a odaklanıyor.


Kaynak:

https://screenrant.com/mcu-show-disney-hype/

http://www.beyazperde.com/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo