Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

SÖYLENTİ: Brie Larson, Captain Marvel rolünü bırakıyor mu?

11 Aralık 2020

tarihinde Abdulkadir paylaştı

Marvel Sinematik Evrende önemli bir role sahip olan Captain Marvel için Brie Larson seçilmişti. Brie Larson, Captain Marvel ve Avengers: Endgame gibi filmlerde rolünü canlandırdı ve devam filmlerinde de canlandıracağı düşünülüyordu. Eğer yakın zamanda çıkan ortaya çıkan söylentiler doğruysa, bu durum pek de böyle olmayabilir. 


Brie Larson'ın Captain Marvel yayınlanmadan önce yaptığı bazı açıklamalar bazı insanların filmi boykot etme kampanyaları başlatmasına sebep olmuştu. Oyuncunun yaptığı açıklamalar bazı kişiler tarafından öfkeyle karşılanmasına rağmen bazı kesimler tarafından da destek aldı. Fakat durum sadece internet eleştirilerinden ibaret değil gibi gözüküyor. Brie Larson'ın oyuncu kadrosuyla anlaşamadığı, YouTube kanalının Disney'in istediği kadar ilgi görmediği, insanların ondan hoşlanmaması ve popüler biri olmaması gibi sebepler yüzünden Disney'in oyuncu hakkında şüpheleri oluştuğu söyleniyor. Kevin Feige'in yakın zamanda Scarlet Witch'in artık en güçlü  Marvel karakter olduğunu söylemesi de bu iddiaları destekleyen söylemler arasında yer alıyor. Çok zorlama bir sebep gibi gözükse de Feige'in daha önce Kaptan Marvel'in en güçlü Marvel karakteri olduğunu söylemişti.

Fakat sonuç olarak bütün bunlar sadece bir söylenti. Açıkçası ben böyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. Evet, Brie Larson çok tartışmalı bir isim ama nefret edildiği kadar da seviliyor. Yapmacık ve negatif enerji veren bir insan olduğunu düşünenler kadar yetenekli ve sempatik olduğunu düşünenler de var. Sonuç olarak Captain Marvel, ABD'de 358 milyon, diğer ülkelerde de 645 milyon dolar hasılat yapan gişide başarılı bir film. Tekrar seçilmesi için "sevilmemesinden" daha fazla şey gerekecek gibi gözüküyor. 

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo