Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Wild Rift, Türkiye'deki açık betasını başlattı

14 Aralık 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı

Hepinizinde yakından bildiği, oynadığı oyun olan League of Legends'in yapımcısı olan Riot Games, bu  yılın başında sadece tek bir oyun türünde değil diğer türlerde de en iyisi olduğunu göstermek amacıyla, tanıttığı oyunlar arasında yer alan mobil platformlarda ve konsollarda çıkacak olan Wild Rift'in açık betası geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. League of Legends oyununun birebir kopyası olan Wild Rift, tamamen baştan tasarlandı. Harita, şampiyonlar, yetenekler sıfırdan hazırlandı ve 1 yıla aşkın bir sürede piyasaya sürüldü. 


Bu oyunun yanı sıra mobil platformlara geçtiğimiz aylarda, Teamfight Tactics ( Taktik Savaşları. ) ve Legends of Runeterra çıktmıştı. Bu oyunlar çapraz platform desteği ile bilgisayarda da oynanabilir halde fakat Wild Rift baştan tasarlanan bir oyun olduğu için sadece konsollarda ve mobil cihazlarda oynanabilecek. 

IOS cihazlarda IOS 10.0 üzeri, iPhone 5S üzeri, iPad Air ve üzeri cihazlarda oynanabilmektedir.

Android cihazlarda ise en az Android 5 sürümü, 2 GB Ram, 1.5 GHz quad-core ( 32-bit veya 64-bit) işlemci ve Mali-T860 ve üzeri grafik işlemci olması gerekmektedir.

Bir çok cihaza iyi optimize edildiğinden, bu cihazlarda iyi bir performans vermektedir. 

Oyun 1 yıl sürede hazırlanmasına rağmen eksiksiz bir şekilde tasarlanmış olmakla birlikte bir çok oyuncuyu da kendisine bağladı. Artık hemen hemen herkesin elinde telefon olduğu için dışarıda, seyahat ederken League of Legends oynamak insanlara çok cazip gelmektedir.

Wild Rift için emulatörden oynamak serbest gibi bir açıklama henüz gelmese de oynayan bir çok yayıncı ve youtuber var. Fakat mobil platformlarda oynamak, emulatörlerde oynamaktan bana göre daha basit çünkü Riot Games, Wild Rift'i tasarlarken tamamen mobil platformlara özgün ve onlar için kolay oynanabilirlik seviyesi için çalıştıklarını söylemişlerdi.

Siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz aşağıdaki yorum kısmından yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo