Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Disney+'a 10 Yeni Star Wars Dizisi Daha Gelecek

11 Aralık 2020

tarihinde Abdulkadir paylaştı

Disney, Disney+'a 10 yeni Star Wars dizisi daha yapmak istiyor. Görünüşe bakılırsa geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlayan ve büyük bir popülarite yakalayan The Mandolarian, Disney'e daha fazla Star Wars dizisi yapmaya teşvik ediyor. Bu 10 projenin bir kısmının live-action, bir kısmının da animasyon olacağı tahmin ediliyor. 

Gelmesi planlanan bu serilerin çoğu hala açıklanmadı. Açıklananlar arasında Rogue One: A Star Wars filminde Diego Luna'nın canlandırdığı "Cassian Andor" karakterine odaklanan bir dizi yer alıyor. Şuan adı hala netleşmeyen Cassian Andor dizisi halihazırda çekilmeye devam ediliyor. 

Animasyon olarak ise Clone Wars'dan sonrasını anlatan The Bad Batch isimli yeni bir animasyon serisi yayınlanacak.

Buna ek olarak Ewan MacGregor'un yer alacağı bir Obi-Wan Kenobi dizisi de kesinleşen projeler arasında. Çekimlerine şu sıralar başlanacak olan dizinin 2020'de yayınlanması bekleniyor. Obi-Wan Kenobi dizisinde Hayden Christensen'in Darth Vader olarak role geri döneceği açıklanan bilgiler arasında. 


Son olarak kadın odaklı bir Star Wars dizisi daha geleceği kesinleşen bilgiler arasında. Netflix'in 2019'da yayınladığı Russian Doll dizisinin ortak yaratıcısı Leslye Headland bu dizinin showrunnerı olarak projede yer alacak. 


EKLEMELER

Disney gün gece yaptığı açıklamalarla bu dizilerin büyük bir kısmını açıkladı. Kadın odaklı dizinin adının The Acolyte olduğu açıklandı. Bu dizi Skywalker Destanının 200 yıl öncesini ve Eski Cumhuriyetin çöküşünün 800 yıl sonrasını anlatan High Republic döneminde geçecek.

A Droid Story adlı yeni bir seri daha yayınlanacaklarını açıkladılar. 

Lando Calrissian'ın hikayesini anlatacak Lando adında yeni bir dizi daha yayınlanacak. Karakterin gençliğini mi yoksa yaşlı halini mi anlatacağı tam olarak bilinmiyor. 


Star Wars evreninde geçen ve 10 farklı Japon yöentmen tarafından anime formatında kısa filmlerinden oluşan Star Wars: Visions isimli antoloji serisinin 2021'de gösterime gireceği açıklandı

The Mandolarian Spin-Off'ları: Jon Favreau ve Dave Filoni, “The Rangers of the New Republic” ve “Ahsoka,” adında iki yeni The Mandalorian” spin-off'ı çekecek. 

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo