Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Beklenen Pokemon GO Güncellemesi Geldi

03 Aralık 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı
Pokémon Go, Niantic tarafından geliştirilen ve The Pokémon Company tarafından yayımlanan, İOS ve Android cihazlarda oynanabilen bir artırılmış gerçeklik oyunudur. Bu oyunda aynı dizideki gibi pokémon avlayabiliyor, onları geliştirebiliyor ve onları savaştırabiliyorsunuz. 6 Temmuz 2016' da piyasaya sürülen Pokémon GO, dünyanın her yerinden oyuncuların dikkatini çekmiş olup şuanda oyuncu sayısı pandemiden dolayı azalmış olsa da hala kendine ait bir kitlesi bulunmaktadır.



1 Aralık 2020' de gelen Pokémon GO güncellemesi, oyuncuların dikkatini yeniden topladı. Bu güncellemede yeni bir etkinlik, oyunun arayüzünde değişiklikler ve oyun deneyimini arttıracak yeni özellikler geldi.


Kalos Etkinliği
2 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 10.00'dan 8 Aralık 2020 Salı günü saat 22.00'a kadar sürecek olan bu etkinlikte, Kalos'ta keşfedilen - Mega Evrim'in ilk keşfedildiği bölge- Pokémon GO dünyasında da görünecek. Onların gelişini kutlamak için özel bir etkinlik yapılacak bu tarihler arasında girebileceksiniz.

Bu etkinlikte Chespin, Fennekin, Froakie, Bunnelby, Fletchling, Litleo ve Noibat pokemonları daha sık görünecek. Ek olarak, Klefki vahşi doğada sadece Fransa'da görünecek. Bu pokemonlar etkinlik sonra erdikten sonra da görünmeye devam edecek fakat etkinlik süresinde yakalaması ve bulunması daha kolay olacak.


Seviye sınırı 50 ye yükseldi
En fazla 40 seviye olabilirken artık, 50 seviye olabileceksiniz.


Arayüzde Güncelleştirmeler 
Pokemon GO oyuncuların belki de en nefret ettiği şeylerden biri de arayüzün karışık olması. Niantic bu arayüzü sürekli güncelleyerek oyuncuların istediği şekle doğru götürmekte. Bu güncellemede ise pokemonları arama kısmında görseli güncellemiş, filtreler artık buton şeklinde.


Artık pokemonları gruplandırabiliyoruz!
Yeni gelen güncellemede artık pokemonlarınızı gruplandırabiliyoruz. Örneğin takasa sunacağınız pokemonları tek tek aramak yerine onları gruplandırabiliriz. Savaş yapacağınız pokemonlar için ayrı bir grup kurabilirsiniz.


Yeni item Candy XL!
Yeni itemimiz, bir pokemonun levelini 40'ın üzerine çıkarmak istediğimizde kullanacağız. Yani 0-40 arası normal candy, 41-50 arası Candy XL ile power up yapabileceğiz.
Nasıl Kazanılır:
- Pokemon Yakalayarak: her zaman değil ama pokemon yakalanınca şansa bağlı olarak 0-3 arası candy XL
- Raid. 1 Candy XL
- Takas: 1 Candy XL ( bir ya da iki taraf )
- Yumurta Kırarak: 5 km 16 Candy XL, 10 km 24 Candy XL
- Dönüştürme: 100 Normal Candy = 1 Candy XL
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo