Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Homunculus Live-Action'ı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

05 Aralık 2020

tarihinde Abdulkadir paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Homunculus live action'ın projesinin oyuncuları, yönetmeni ve yayınlanma tarihi açıklandı. Ajin, Lupin III gibi projelerde yer alan Gou Ayano filmin baş karakterini canlandırıyor. (Susumu Nakoshi) Bunun dışında başrol hariç diğer oyuncular hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.Filmin çekimleri Aralık 2019'da başlamasına ve Ocak 2020'de sona ermesine rağmen herhangi bir fragman veya teaser yayınlanmış değil. 


The Grudge (Garez) serisinin yaratıcısı ve filmlerinin yönetmeni Takashi Shimizu filmin yönetmeni olarak projede yer alıyor. 

Film Japonya genelinde vizyone girecek, Türkiye dahil dünyanın geri kalan diğer yerlerinde 2 Nisan 2021'de yayınlanacak. 


Konusu

Susumu Nakoshi, zamanını evsiz insanların yaşadığı parkta geçiren eski bir finans çalışanıdır. Birgün tıp öğrencisi Ito Manabu ile tanışıdır. Manabu insan psikolojisine çok meraklı biridir ve insanların kafasına delik açacağı bir deneyde Nakhoshi'ye ihtiyaç duyar. Nakoshi beş parasız olduğu için Manabu’nun üzerinde yapmak istediği deneyi kabul eder ve kafatasına bir delik açtırır. Deney sonrası insanlara baktığında Homunculus adı verilen çarpık hallerini görmeye başlar.


Film: Homunculus

Japonca: ホ ム ン ク ル ス

Yönetmen: Takashi Shimizu

Yazar: Hideo Yamamoto (manga)

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2021

Distribütör: Avex Pictures

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo