Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Yaz Sezonunun En Büyük Hayal Kırıklığı Yaratan Animesi: Rent-A-Girlfriend (İnceleme)

09 Ekim 2020

tarihinde Tarık Kısa paylaştı


 Rent-A-Girlfriend yaz sezonunun en iyi animelerinden biriydi. Henüz sezon başlamadan önce Crunchyroll'un gözümüze sokması ile 10/10 waifu'lar popülerliğinin yadsınamaz nedenleri. Bu furyaya kapılan ve düzenli olarak bölümlerini takip eden ben, bu animenin neden berbat ve bir o kadar da muhteşem olduğunu analatacağım.

 Ana karakterimiz Kazuya Kinoshita; üniversiteli, yalnız bir genç. Hayatının aşkını bulduğunu sanıp aniden terk edilen Kazuya, çareyi internetten kız arkadaş rolü yapan kişileri kiralamakta buluyor. Sitenin en popüler çaylağı Chizuru Mizuhara'yı kiralayıp hayatını bir çıkmaza sokuyor ve olaylar böylece gelişiyor. 

 Hikayenin kalanını henüz izlememişseniz animeyi izleyerek öğrenebilirsiniz, bu başlıkta her olayı tek tek ele almayacağız.

 

Neden Muhteşem?

 


 Anime, hikayesi olarak oldukça zengin. Akıcı ilerliyor ve çizimleri olağanüstü. 2. sezonu onaylandı, bu yüzden hikayeyi çok beklemeyeceğiz. Harem animesi ve başta bahsettiğim gibi kızların hepsi; iyi tasarlanmş, iyi düşünülmüş tipler. Eğlenerek izlenen bir anime. Fakat:

 

Neden Berbat?

Ana karakterden az çok bahsettik. Yalnız ve ezik bir tip. Bu animenin en kötü yanı, artılar kısmında değindiğimiz harem türü olması. Ana karakter sürekli saçmalıyor, yanlış kararlar veriyor, diğer karakterleden ezikliğini saklamak için biz izleyenlere ezikliğini gösteriyor. Her bölüm daha da sinir bozucu hale geliyor. Harem hikayesinin uzaması için de bu gerekiyor ne yazık ki. 

Ayrıca hikaye güzel ama ilk sezon sadece 12 bölüm. Sezon finali çok ortada bırakıyor, daha da kötüsü bölüm bence sezonun en kötü bölümü


Bütün bunlara rağmen 2. sezonu heyecanla bekliyoruz. Haremin büyüsü de bu olsa gerek. Takipte kalın sevgili Mavililer okurları.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo