Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Mr Beast, ABD Donanması'ndan Ödünç Gemi İstiyor

09 Ekim 2020

tarihinde Mavililer.com paylaştı

ABD Deniz Kuvvetleri Mr Beast'in içeriğini övdükten sonra, Mr Beast bir video için ABD donanmasından bir gemi ödünç almayı istediğini söyledi.


Jimmy Donaldson olarak bilinen Mr Beast 44 milyon abonesi ile YouTube'un en büyük kanalları arasında. Bu kadar kanal arasında da yüksek bütçeli videoları ile ön plana çıkıyor. 700.000 dolara bir adayı satın alması ve küçük bir YouTuber'a ev vermesi en son gerçekleştirdiği popüler olaylardan sadece birkaçı. Şimdi de ABD Donanması ile bir video yapmakla ilgileniyor. Donanma Instagram hikayesinde Mr Beast'in içeriğini övdükten sonra onlarla ilgili bir video yapmakla ilgilenmeye başladı. ABD Donanmasına "Neden Mr. Beast'in gönderilerine hep yorum yapıyorsun?" diye bir soru sorulması üzerine hesabın yöneticileri "Güzel içeriği seviyoruz" diye yanıtladı. Mr Beast'de bu hikayenin ekran görüntüsünü Twitter hesabından paylaşarak "Görünüşe göre Donanma videolarımızı seviyor (Muhtemelen yazdığım en tuhaf cümle. Bir gemi ödünç alabilir miyim diye soracağım. Şans dileyin" dedi. 




Daha sonra bu tweetin altına “Hey Bay ABD Donanması, iki günlüğüne bir gemi ödünç alabilir miyim? Söz veriyorum iade edeceğim!" diye yeni bir tweet daha attı.

Donanmanın bir gemi ödünç verip vermeyeceğini ileriki günlerde göreceğiz. Donanmanın sürekli Mr Beast ile etkileşimde olduğunu göz önüne alırsak her türlü aralarında bir işbirliği olacak gibi gözüküyor.


Kaynak: https://www.dexerto.com/
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo