Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Minecraft Hayatta Kalmaya Dayalı Mod Paketleri

11 Ekim 2020

tarihinde Kadir yalçın paylaştı
Evet bu yazıda sizlerlere hayatta kalmaya dayalı 4 tane mod paketi  listesi hazırladık. Bu mod paketlerinin çok ayrıntısına bulunmıcak. Mod paketleri ile ilgili çok fazla ayrıntıda bulunmayacağız, sadece size bunları listeleyeceğiz. 



Terrafirmacraft

Oyunda ağaç kesmekten tuttun,her şeyin değiştiği bir mod paketidir.Modu Tarih Çağlar modu olarak düşünebilirsiniz. Her şeyin bir süreci var. Örnek olarak metal kazmak,metalı eritmek,metalı işlemek vb gibi. 



Sky Factory

Bu mod sky block sevenler için, yani mantık olarak aynı.Sadece oyunu uzatmak ve tıkanmamak için bir kaç görev mod ekliyor.


Crash Landing

Oyunda Marslı filmindeki gibi,bir gezegende mahsur kalıyoruz.Oyunda kısaca kendi suyumuzu yemeğimizi vb üretmemiz gerekiyor





Better than wolves

Evet geldik gerçekten zorluk çekmek istiyenlere,bu mod paketi aslında tam olarak bir mod paketi değil.Yapımcının kodlar sayesinde ,oyunu başka bir oyun haline getiriyor.Oyun her ne kadar 1.5.2 gözükse bile yapımcı, sürekli oyuna farklı update getiriyor,minecraftdan bağımsız bir şekilde.Modumuz adı: Better than wolves.

Mod hakkında çok fazla türkçe içerik yok malesef.Hatta yabancı kaynaklarda bile fazla bilgi yok.Oyunda gerçekten ilerlemek çok zor.Tamemen sabrınızı test eden bi oyun. Oyunda en kücük bir şeyi yapmanız yüzler saatinizi alıyor. Zoru sevenlere hitap eden bir mod olduğunu söyleyebiliriz.
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo