Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Minecraft "Caves and Cliffs" Güncellemesi Tanıtıldı

04 Ekim 2020

tarihinde Aurosa paylaştı

Dün, Minecraft Live Digital etkinliğinde 1.16 Nether güncellemesinin üzerinden çok geçmeden herkesi şaşırtıcı bir gelişme ile "Caves and Cliffs" güncellemesinin tanıtımını yaptı. Çok kapsamlı olacak bu güncelleme ile beraber yeni eşyalar ve "Keçi" oyuna ekleniyor.

Yanlış duymadınız. Oyuna keçi ekleniyor. Ve sandığınız kadar tatlı değil, aksine etrafındaki diğer hayvanları çok uzak mesafelere fırlatabilen vahşi yaratıklar olarak geliyorlar.

                                                                                                      



Güncelleme ile beraber oyundaki tüneller, mağaralar, uçurumlar ve goletler büyük ölçüde değişecek. Aynı zamanda yeni yapılar ve 'Boss' olarak adlandırabileceğimiz, gözleri görmeyen, etraftaki seslere göre hareket eden "Warden" da güncelleme ile beraber eklenecek.

   

Warden'ın yanı sıra oyuna eklenecek olan yaratıklardan bir diğeri de "Axolotl" Bu sevimli canlı tamamen dost canlısı  ve su altı yaratıklarına karşı bizimle beraber savaşabilecek.



Mağaralar

Mağalararın düzeni tamamen değişiyor. En az iki çeşit maden ile beraber mağara içi biyomlar ve yeni bloklar görebileceğiz. Mesela parıldayan sarmaşıklı blokların olduğu bu mağara gibi.



    
Harita Oluşturma Düzeni Gelişiyor

Güncellemenin en önemli kısımlarından birisi ise harita oluşturma düzeninin gelişmesi. Artık üstü karla kaplı dağlar görebileceğiz ve büyük ihtimalle Snowy Grass bloğu gibi Snowy Stone da görebileceğiz. (Yani karla karışık blok)

 Haritalar oluşurken kaleler de oluşacak. Her kale, kendi biyomuna göre oluşturulacak. Mesela kar biyomu için kar temalı bir kale göreceğiz.

 Yeni bir mekanik olan "Arkeoloji" ekleniyor. Elinize aldığınız fırça eşyası ile birlikte çakılları temizleyerek içinden hazine, maden gibi değerli şeyler elde edebileceksiniz.

                                        

;

Güncelleme, herhangi bir aksilik olmadığı takdirde 2021 Yazında oyuncularla buluşacak.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo