Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Marvel's Spider-Man Remastered'a İlk Bakış

04 Ekim 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı



Marvel's Spider-Man, 7 Eylül 2018 tarihinde Imsomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment taradından yayınlanan oyun PlayStation 4 oyuncuları için piyasaya sürülmüştür.

PlayStation 5'in tanıtımında ise Marvel's Spider-Man Remastered'in tanıtımı yapılınca oyuncuların büyük ilgisini çekti.

En büyük değişikliklerden birisi Peter Parker'in yeni yüz modeli dikkat çeken özellikler arasında. Remastered versiyonda Peter Parker'in Yuri Lowenthal'a daha çok benzemesi John Bubniak yerine Jordan ile çalışılmış.



Remastered versiyonda iyileştirilmiş karakterler ve çevre modelleri, daha iyi ışıklandırma, daha iyi yansımalar ve gölgeler, yeni gökyüzü ve hava durumu, sokaklarda daha çok insan ve araç, üç yeni kostüm ( bunlardan birisi de The Amasing Suit.), yeni fotoğraf modu, hızlı yüklenme süreleri, 3D ses, özelliklerini içerecek. Performans modunda 60 kare hızında çalışacak.


Marvel's Spider-Man Remastered sadece Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Editon aracılığı ile ulaşılabilir olacak. Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition fiyatı $69.99 / €79.99 olarak satışa sunulacak ve 12 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo