Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Çoğumuzu Bağımlı Yapan Oyun: Among Us

04 Ekim 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı

Koronavirüs'ün hayatımızda etkisi yüzünden çoğumuz evlerimizde kalıyoruz. Bu günlerde sizlere can sıkıntısına birebir bir oyun önereceğim. Çoğunuzun duymuş olduğunu düşündüğüm oyun Among Us.

Among Us Nasıl Oynanır ?

Çocukluğumuzda oynadığımız Vampir - Köylü oyununu hatırlarsanız, bu oyunun mantığı da Vampir-Köylü oyununa dayanmaktadır.

Bilgisayar ve Mobil platformlarında bulunan oyun 10 kişiye kadar oynanabiliyor. Oyunu oynayabilmek için en az 4 kişinin olduğu bir odaya ihtiyacınız var. Dilerseniz arkadaşlarınızla bir oda oluşturup oynayabilir veya yabancılar ile oynayabilirsiniz.


Among Us' un Amacı Nedir ?

Herhangi bir odaya girdikten ve oyunun haritasını, ayarlarını yaptıktan sonra eğlence başlıyor. Oyunun yükleme ekranında rastgele olarak "Crewmate" ve "Imposter" olarak atanıyorsunuz. Eğer arkadaşlarınız ile aynı ortamda oynuyorsanız ekranınızı gizleyin ve oyunun sesini kapatın.

Oyuna başlarken imposter olduysanız kırmızı bir imposter yazısı ile oyuna başlıyorsunuz. Herkesin oyuna aynı yerde başlaması kargaşayı başlatıyor. Kimin imposter olduğunu bilmiyorsunuz ve imposter da sizi ayrı noktalarda herkesten gizli öldürmeye çalışacak. Imposter sadece bundan ibaret değil. Bir de sabotaj yeteneği var. Haritanın belli odalarında oksijeni, elektriği kesebiliyor.

Imposter olmayanlar da bu kesintileri tamir etmeye çalışıyor çünkü yapmazlar ise ölecekler.

Eğer Imposter'in öldürdüğü ceseti başkası görür ise report yapabiliyor. Bu report ekranında şüphelendiğiniz kişileri oylamaya sunuyorsunuz.



Among Us Fiyatı Nedir ?

Among Us mobilde ücretsiz oynanabilirken, bilgisayarda oynamak isteyenler küçük bir ücret ödemek zorunda.
Among Us, Steam üzerinde şu an 10₺ civarında bir fiyata satın alabilirsiniz.

 Mobil üzerinde Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo