Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Twitter'da Profil Resmi Olarak NFT Nasıl Eklenir?

23 Ocak 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Son zamanlarda profil fotoğrafı olarak NFT kullanan kişileri görmüş olabilir ve bunu nasıl yapacağınızı merak etmiş olabilirsiniz. Teknik olarak, NFT'yi sağ tıklayarak ve görüntüyü JPEG olarak kaydederek yükleyebilirsiniz. Ancak bu, NFT'nin gerçekten sizin olduğunu kanıtlamaz.

Twitter Blue sayesinde NFT'nin sizin olduğunu doğrulayan ve buna göre görüntüleyen bir profil resmine sahip olabilirsiniz. İşte Twitter profil resminizi NFT olarak nasıl değiştirebileceğinizi gösteren adımlar;

Twitter Blue ile NFT kullanmak


  • Mevcut profil resmini NFT olarak değiştirmek için uygulama üzerinden işlem yapmalısınız. Twitter Blue aboneliğiniz olsa bile, sitenin web tarayıcı sürümünde bu işlem yapılamaz. Uygulamayı açıktan sonra profilinize gidin ve profil resminizi seçin. Profil resminizin büyütülmüş görünümün altında "Düzenle" butonu bulunur.
  • Wallet'ınızı Bağlamak; NFT profil resimleri hakkında bilgi içeren bir onay sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu onay sayfasının altında "Wallet'ımı bağla" butonu bulunur. Bu butona tıklayarak devam edin. (Şu anda desteklenen wallet'lar: Coinbase Wallet, MetaMask, Trust Wallet, Argent, Rainbow, Ledger Live.)
  • Profil resmi için NFT seçmek; Wallet'ınız bağlandıktan sonra, profil resmi olarak kullanmak istediğiniz NFT'yi seçmeniz gerekir. Bu işlem, kullandığınız wallet'a ve NFT'lerinize nasıl eriştiğinize bağlı olarak farklı görünebilir. Örneğin, MetaMask ile NFT'leri görüntülemek için en güvenli yol, onları ayrı ayrı içe aktarmaktır. Bu yüzden sadece Twitter profil resmi olarak kullanmak istediğiniz NFT'yi içe aktarmak daha hızlı olacaktır.
  • NFT'yi profil resmi olarak kullanmak; NFT'yi profil resmi olarak kullanmak için resmi kırpmanız gerekir. Bu, doğrulanmış NFT profil resimlerinin daire yerine heksagon olarak görünmesini sağlar. Bu işlemin tamamının amacı budur. Twitter'da herhangi bir NFT'yi profil resmi olarak kullanabilirsiniz ancak yalnızca sahip olduğunuz NFT'ler heksagon olarak görünebilir. Kesim işlemini tamamladıktan sonra, yukarı sağ köşedeki "Tamam" butonunu seçin.

Bu işlemleri tamamladıysanız yapmanız gereken başka birşey yok. Artık heksagon görünümünde bir NFT profil fotoğrafına sahip olacaksınız. Adımlarda takıldığınız işlemler varsa takıldığınız kısımları yorumlarda belirterek yardım alabilirsiniz. 
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo