Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Scooby-Doo Spin-off Dizisi "Velma" İlk İki Bölümüyle Beklentileri Karşılamasa da 2. Sezon Onayı Aldı

21 Ocak 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
HBO Max, Scooby-Doo spin-off dizisi Velma'nın ilk iki bölümünü yayınlamaya başladı. Dizi, grubun asıl üyesi Velma Dinkley'nin (Mindy Kaling) lisedeki hayatına odaklanıyor. Ancak dizi ilk iki bölümüyle beklentileri karşılayamadı ve Rotten Tomatoes gibi eleştirmen ve izleyici inceleme sitelerinde olumsuz yorumlar almaya devam ediyor.



Dizi, Velma Dinkley, Shaggy (Sam Richardson), Daphne (Constance Wu) ve Fred’in (Glenn Howerton) lisedeki hayatlarını anlatıyor. Konu bakımından Scooby-Doo olmadan ve yetişkin mizaha yönelik olarak hazırlandı. Bu da onu önceki Scooby-Doo hikâyelerinin çoğundan çok farklı bir girişim haline getiriyor. Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen dizi ne yazık ki ilk iki bölümüyle beklentileri karşılayamadı. IMDb’de 10 üzerinden 1.5 gibi oldukça düşük bir puana sahip olan yapım Rotten Tomatoes’da da olumsuz inceleme bombardımanına tutuldu.

Ancak belli ki bu yorumlar HBO Max’i pek de üzmüş değil. Entertainment Identifier Registry’ye (EIDR) göre, Velma 2. sezon Warner Bros. Discovery ve HBO Max tarafından onaylandı ve hatta çalışmalar başladı. Kaynaklar Velma 2. sezonunun 11 bölümden oluşacağını söylüyor. Söz konusu onay haberi de HBO Max’te birinci ve ikinci bölümlerin galasından sadece birkaç gün sonra geldi. Resmi Twitter hesabında Velma’nın HBO Max’te bugüne kadar ilk gününde en çok izlenen animasyon dizisi de olduğu belirtildi.


Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo