Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Animelerde En Çok Nefret Edilen 10 Zorba Karakter

25 Ocak 2023

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Zorbalık, herkes tarafından kınanan evrensel bir sorundur. Kısaca tanımlamak gerekirse bu, birinin kendinden daha zayıf olanlara zarar vermek için fiziksel veya zihinsel gücünü kullanmasıdır. Zorbalığın bazı hafif biçimleri olabilir, örneğin aşık olduğu biriyle dalga geçmesi gibi. Bu yazıda zorbalık özelliği ile öne çıkan, en çok nefret edilen 10 anime karakterlerini ele alacağız.

1. Sarina Shizukume (Magical Girl Site)



Sarina, Aya'yı zayıf görerek acımasızca eziyet eden bir grup zorbanın lideridir. Arkadaşlarından biri olan Erika, Aya'nın sopasıyla öldüğünde, hemen ondan şüphelenir ve kızlar tuvaletinde dilini bir kesiciyle kesmek gibi çılgınca şeyler yapar.

2. Aya Kuroda (Hell Girl)


Aya Kuroda, iyiymiş gibi davranan şeytani bir kızdır. Sınıf temsilcisi Mayumi Hashimoto'dan bir miktar bağış parası çalar, ardından ona şantaj yaparak Mayumi'nin ne kadar sorumsuz olduğunu herkese söylemekle tehdit eder. 

3. Katsuki Bakugo (My Hero Academia)



Katsuki Bakugo, avucunun içinden patlamalar yaratmasına izin veren bir yeteneğe sahip olan Izuku Midoriya'nın bir okul ve çocukluk arkadaşıdır. Bakugo fiziksel olarak güçlüdür ve ondan daha zayıf olduğu için yeteneklerini Midoriya'ya zorbalık yapmak için kullanır.

4. Yumiko Miura (My Teen Romantic Comedy SNAFU)


Yumiko, sınıfının en sevilen, kibirli ve kendine güvenen bir öğrencidir. Arkadaş çevresinde baskın bir kişiliğe shiptir ve sosyal sorunlarla mücadele edenlere karşı çok az empati kurar. Popüler olduğu için temelde herkese karşı zorbalık eğilimi vardır.

5. Shōya Ishida (A Silent Voice)




Shōya, A Silent Voice'in ana karakteri ve anlatıcısıdır. İlkokulda, sağır bir kız olan Shōko Nishimiya'ya zorbalık eden bir çocuktur. Daha sonra eski sınıf arkadaşları ve arkadaşları tarafından günah keçisi olarak kullanır ve kendisi de zorbalığın kurbanı olur. Eylemlerinden pişmanlık duyan Shōya, lisede ondan özür dilemek için işaret dilini öğrenir. Hikaye boyunca Shōya ve Shōko, eski sınıf arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelerek özürler diler.

6. Hayase Nagatoro (Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro)


Hayase, Naoto Hachiouji'ye karşı hisleri olmasına rağmen, ona işkence etmekten hoşlanan kibirli bir birinci sınıf öğrencisidir. Sadisttir ve ona sık sık "iğrenç" der, ama aynı zamanda onun çıkarlarını da yürekten düşünür. Yeteneklerine daha fazla güvenmesi için onu cesaretlendirmeye kararlıdır.

7. Chōsuke Takada / Nobuta Tanaka (Assassination Classroom)


Chōsuke ve Nobuta her zaman birlikte bisiklete binerler. Klasik bir salak ile avanak ikilisidirler ve yollarına çıkan herkese sırf yapabildikleri için zorbalık ederler. Aşağı olduklarını düşündükleri için özellikle 3-E Sınıfı öğrencilerine odaklanırlar.

8. Maki Gamo (Nagatoro)


Maki, keskin dili ve aklındakini söyleme eğilimi ile tanınan Hayase ve Naoto'nun sınıf arkadaşıdır. Alaycı bir ikşiliğe sahiptir, başkalarını umursamaz ama aynı zamanda hassas bir yanı da vardır. Fikrini söylemekten korkmayan Maki, son derece bağımsızdır.

9. Kaname Asagiri (Magical Girl Site)



Kaname Asagiri, Aya Asagiri'nin abisidir. Talepkar ve şiddetli babasının neden olduğu stresini boşaltmak için kız kardeşini bir çıkış yolu olarak kullanır ve kardeşine karşı taciz edici davranışlarda bulunur. 

10. Jun Kiwatari (Kakegurui)


Jun Kiwatari, genellikle aşağılanmış öğrencilere, özellikle de kızlara eziyet eden kibirli ve sadist bir zorbadır. Kızları kendisi ve arkadaşları için soyunmaya zorlar ve fiziksel olarak taciz eder. Yumeko ve Mary ile "Borç Takas Oyunu" oynamaya karar verdiğinde, kurbanlarını küçümsemesi ona ters teper. Şaşırtıcı bir şekilde, iki kız onu yener ve eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.


Sonuç olarak anime karakterleri benzersiz kişilikleri ve özellikleriyle tanınırlar. Bu yazıda bahsedilen karakterler, onları hem büyüleyici hem de rahatsız edici yapan antisosyal eğilimlere sahiptir. Bu karakterler her zaman sevimli olmayabilir, ancak kesinlikle akılda kalıcıdırlar ve izleyiciler üzerinde kalıcı bir etki bırakırlar. Eylemleri ve motivasyonları, animedeki tüm karakterlerin mükemmel olmadığını ve gerçek hayattaki sorunların anime dünyasında da mevcut olduğunu hatırlatır.
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo