Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Yeni Jane Austen uyarlaması Persuasion (İkna) ne zaman yayınlanacak?

17 Haziran 2022

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Persuasion (İkna), genç bir İngiliz kadın olan Anne Elliot'un aşk hayatını anlatan romantik drama temalı Netflix yapımıdır. 


Başrollerde Dakota Johnson, Henry Golding, Cosmo Jarvis ve Richard E. Grant gibi isimleri barındıran film 15 Temmuz'da Netflix'te gösterime girecek. Yönetmenliğini Carrie Cracknell'in üstlendiği yapımın senaryosu Jane Austen, Ron Bass ve Alice Victoria Winslow tarafından yazılmıştır. 

Özet

Züppe ailesiyle birlikte iflasın eşiğinde yaşayan Anne Elliot, modern ve uyumsuz bir kadındır. Bir zamanlar aşık olduğu Frederick Wentworth hayatına geri döndüğünde geçmişi geride bırakmak ya da ikinci bir şans verme arasında seçim yapmak zorunda kalır. 

Diğer detaylar

İkna, Jane Austen'in aynı adlı romanının en son uyarlamasıdır.

Fragman



Anne, Donanma Kaptanı Frederick Wentworth ve Anne'nin birbirlerini ne kadar sevdiklerini ve evlenmeyi planladıklarını anlatıyor. Öte yandan babası, ondan vazgeçmesi için onu ikna etmiştir. Sekiz yıl sonra, Anne hala kaptana olan romantik duygularını bırakmak için savaşıyor. Elliot'un gelişiyle birlikte geçmişinden bir adama ikinci bir fırsat vermek için seçim yapması gerekir.

Kaynak ve İngilizce Aslı — https://theenvoyweb.com/news/persuasion-release-date-synopsis-trailer/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo