Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

YouTube, Yorumlar İçin Çeviri Özelliği Ekledi

15 Eylül 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
YouTube, yorumları 100'den fazla dile çevirme özelliğini kullanıma sunuyor. Bu özellik şu anda mobil kullanıcılar için kullanıma sunuluyor ve kullanıcıların YouTube mobil uygulamasında anında çeviri yaparak diğer dillerdeki yorumları okumalarını sağlıyor. YouTube uygulamasında artık her yorumun hemen altında, yalnızca o yorumdaki metnin çevrilmesini sağlayan bir çevir düğmesi var. Kullanıcılar, çevrilmiş metin ile bölgesel bir dilde yayınlanan orijinal yorum arasında kolayca geçiş yapabiliyor.



Şirket, YouTube mobil kullanıcıları için yeni "çeviri düğmesinin" kullanıma sunulduğunu Twitter'dan duyurdu. Hem Android hem de iOS için YouTube uygulamasında mevcut olan bu özellik yorumların hemen altında bulunacak. Örneğin, farklı bir dilde bir videonun altına gönderilen yorumlar, ana diliniz İngilizce olarak ayarlanmışsa metnin hemen altında "İngilizce'ye Çevir" şeklinde karşımıza çıkacak. 

Kaynak ve İngilizce Aslı — https://gadgets.ndtv.com/apps/news/youtube-mobile-app-comments-new-instant-translate-feature-rollout-over-100-languages-2541753

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo