Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Spotify Enhance nedir? Nasıl kullanılır?

17 Eylül 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Spotify'ın Enhance özelliği 9 Eylül Perşembe günü duyuruldu. Uygulamanın Premium abonelerine özel olarak sunulan bu yeni özellik, çalma listelerine eklenecek kişiselleştirilmiş parça önerileri sunuyor. Premium kullanıcıları yeni özelliği her çalma listesinin üst kısmında özel bir düğme olarak görecek. Kullanıcı önerileri beğenirse oynatma listelerine ekleyebilir.



Yeni özellik, kullanıcının Spotify çalma listesinde zaten sahip olduğu şarkılara dayalı olarak çalışacak. Spotify, bir çalma listesine 30 adede kadar şarkı önerisi ekliyor ve öneriler her iki parçadan sonra görünüyor.

Spotify Enhance nasıl kullanılır?

Spotify uygulamasını açın ve her çalma listesinin üst kısmındaki Enhance düğmesine dokunarak özelliği aktif hale getirin. Parçalara dayalı önerilen şarkılar görünecektir. Kullanıcılar en fazla 30 öneri olmak üzere her iki parçadan sonra bir öneri alır.
Önerilen şarkıları çalma listenize eklemek için ise parçanın yanındaki artı (+) simgesine basın. Eklediğiniz şarkıları istediğiniz zaman çalma listenizden çıkarabilirsiniz.



Türkiye dahil olmak üzere çoğu ülke önümüzdeki ay içinde bu özelliğe sahip olacak, Enhance hem Android hem de iOS'ta kullanılabilecek. 

Kaynak ve İngilizce Aslı — https://gadgets.ndtv.com/apps/news/spotify-enhance-feature-rolling-out-recommended-songs-playlists-how-to-use-2536405

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo