Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

İkizi Olduğunu Bilmediğiniz 13 Ünlü

15 Eylül 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Ünlü ikizleri düşündüğünüzde, Mary-Kate ve Ashley Olsen veya Tegan ve Sara Quin gibi ünlü ikizler aklınıza gelebilir. Ancak bilmediğiniz şey, birçok ünlü yıldızın da daha az ünlü ikiz kardeşleri vardır. Örneğin Akademi Ödüllü Rami Malek'in ikiz kardeşi öğretmen olarak çalışıyor, Scarlett Johansson'ın ikiz kardeşi de siyaset ile ilgileniyor. İkiz kardeşe sahip olduğunu bilmediğiniz ünlüler hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

13- Eva Green ve Joy Green



Ünlü oyuncu Eva Green'in Joy Green adında bir ikiz kardeşi var. Eva, aktör anneleri Marlène Jobert'in ayak izlerini takip ederken, kardeşi başka bir yöne gitti - kendi şarap şirketini kurdu. 


12- Scarlett Johansson ve Hunter Johansson



Aktörün erkek kardeşi de geçmişte oyunculuk yaptı, ancak daha çok aktivizm çalışmalarıyla tanınıyor. Hunter Johansson, 2008'de Başkan Obama'nın kampanyasında yer aldı. Ayrıca çevre örgütü Solar Responders'ın kurucusudur.


11- Aaron Carter ve Angel Carter



Entertainment Tonight'a göre, Aaron Carter'ın ikizi Angel Carter modellik yapıyor.


10- Gisele Bündchen ve Patricia Bündchen


Bündchen ikizlerinin ikisi de modellik ile uğraşıyor. Gisele Bündchen bu alanda daha fazla başarı elde etti. Patricia Bündchen şimdi kız kardeşinin menajerliğini ve sözcülüğünü yapıyor.


9- Jason London ve Jeremy London


Bu iki aktörün çalışmalarını ikiz kardeş olduklarını fark etmeden önce izlemiş olabilirsiniz. Jason London, Dazed and Confused'da yer alırken, Jeremy ise Party of Five ve 7th Heaven'da yer almıştır.

8- Karen Elson ve Kate Elson


Model ve şarkıcı Karen Elson Kate Elson adında bir ikiz kız kardeşi vardır. Kate hem başarılı bir model hem de bir film yapımcısı.


7- Daryl Sabara ve Evan Sabara


90'lı yıllarda çocuk olanların popüler filmi olan Spy Kids'de yer alan Daryl Sabara'nın aynı zamanda bir aktör olan Evan Sabara adında ikizi var. Evan, The Batman dizisinde Robin'i seslendirdi.


6- Rami Malek ve Sami Malek


Bohemian Rhapsody ile adından sıkça söz ettireen Rami Malek'in Sami Malek adında bir ikiz kardeşi var. Rami, Sami'yi 2019'da Golden Globe'da yanında yer aldı. Hayranları oyuncunun ikizi olduğunu öğrenince oldukça şaşırdı. Ödül töreninde görünmesine rağmen, Sami öğretmenlik yapıyor.


5- Linda Hamilton ve Leslie Hamilton


Ünlü oyuncu Linda Hamilton'ın ikiz kardeşi Leslie Hamilton Freas, 2020'de 63 yaşında vefat etti. Leslie'nin kariyeri hemşirelik ve bakıcılıktı, ancak Terminatör 2: Kıyamet Günü'nde kız kardeşi için dublörlük yaptı.


4- Vin Diesel ve Paul Vincent


Asıl adı Mark Sinclair Vincent olan Vin Diesel'in Paul Vincent adında bir çift yumurta ikizi vardır. Görselden de anlayacağınız gibi ikizinin ondan çok daha fazla saçı var.


3- Jon Heder ve Daniel Heder


Napoleon Dynamite'da yer alan Jon Heder'ın (yukarıda sağdaki resimde) tek yumurta ikizi olan bir erkek kardeşi var. Daniel Heder, oyuncu olmasa da Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home gibi filmlerin perde arkasında çalıştı.


2- Aaron Ashmore ve Shawn Ashmore



Hem Aaron hem de Shawn oyunculuk yaptığı için yıllardır hayranları tarafından karıştırılıyor. Shawn Ashmore (yukarıda sağdaki resimde) X-Men filmlerindeki Iceman rolünden dolayı daha iyi tanınıyor olabilir, ancak Aaron Ashmore, Smallville ve en son olarak Locke & Key gibi popüler dizilerde yer aldı.

1- Ashton Kutcher ve Michael Kutcher



Ünlü aktör Ashton Kutcher'ın ikiz kardeşi Michael Kutcher, serebral palsi hastasıdır ve o da kardeşi gibi gençken kalp nakli geçirmiştir. Michael'ın şu anda sağlığı daha iyi, organ bağışı ve engelli haklarının savunuculuğunu yapıyor.

Kaynak ve İngilizce Aslı — https://bestlifeonline.com/celebrity-twins/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo