Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Age of Empires 4 Beta yarın başlıyor

04 Ağustos 2021

tarihinde Oguz Kaan Öcal paylaştı
Age of Empires 4 28 Ekim'de çıkacak, ama 5 Ağustos'ta başlayacak bir kapalı beta testi, Age Insider'a oyunun gerçekte nasıl olduğunu görme şansı verecek.

Beta, bina, ekonomi, savaş temelleri ve "diğer temel beceriler" öğreten eğitim görevini içerecek ve ayrıca sekiz kişi ile çok oyunculu ve yapay zekaya karşı maçları destekleyecek. Beta sırasında yalnızca bir "örnek" harita mevcut olacak, ancak her biri boyut ve görünüm için kullanıcı tarafından seçilebilir seçenekler sunarken, sekiz lansman günü uygarlığından dördü (Moğol, İngiliz, Delhi Sultanlığı ve Çin) oynanabilir olacak.

Bu beta, sekiz oyuncuya kadar çok oyunculu ve yapay zekaya karşı maçları destekleyecek.



Beta'nın amacı, sistemlerde ince ayar yapmak, hataları tespit etmek ve sorunları dengelemek ve lansman sonrası destek için bazı erken temel çalışmaları yapmaktır. Bu amaçla geliştiriciler, oyuncuların bunu gerçek bir beta testi olarak değerlendirmesini umuyor: "Relic ve World's Edge, çeşitli eşleştirme sistemlerini denerken mümkün olduğunca çok maç oynamanız için size bağlı."

Aksiyona kendiniz katılmak istiyorsanız, 3 Ağustos'tan önce Age Insider'a kaydolmanız gerekir. Bu yüzden e-postanızı doğrulayın ve DxDiag dosyanızı profilinize yükleyin. Katılmak için ihtiyacınız olan sistem gereksinimleri de aşağıdaki gibi:

  • İşletim Sistemi : Windows 10
  • İşlemci : 1.7-2.7GHz (turbo) 4 çekirdekli: Intel Core i5-4460T (35w) / AMD FX-6300 veya daha üstü
  • Bellek : 8GB RAM
  • Grafikler : En az 2 GB VRAM ile Nvidia GTX 760 / AMD Radeon R7 260X veya daha üstü
Oyun, Türkçe dil desteği sunacak ve ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenecek.
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo