Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

TikTok'u ele geçiren 'Mini Khabib' Hasbulla kimdir?

18 Haziran 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı
Hasbulla Magomedov, çocuksu görünümüyle Instagram ve TikTok'ta hızla büyük bir kitle edindi. Peki kim bu Hasbulla? Yükselen TikTok yıldızı hakkında bilmeniz gereken her şey.



Rus ve emekli UFC şampiyonu Khabib Nurmagomedov'dan sonra 'Mini Khabib' olarak tanınan Hasbulla, 2021'e girerken milyonlarca görüntü toplayan birden fazla video paylaştı. Instagram'daki "hasbulla_" hesabı , Kasım 2020'de Hasbulla'yı içeren videolar yayınlamaya başladı ve her biri yüz binlerce görüntülenen çok sayıda klip oldu.

İntagram'ın ardından TikTok'da da popüler olmaya başladı ve o zamandan beri birçok insanın keşfetinde çıktığı için takipçileri hızla arttı. 

Hasbulla, bazı MMA çevrelerinde oldukça popüler bir kişi. Rusya'daki yerel MMA topluluklarında kült bir figür haline gelen Hasbulla, görünüşe göre Rus dövüş sporlarının bir parçası.


Hasbulla kimdir?


Hasbulla, Dağistan'ın Mahaçkale şehrinde doğan ve TikTok ve Instagram'da popüler olan bir internet ünlüsüdür.

Cüceliğe benzer bir genetik bozukluğa sahip olduğuna inanılıyor, ancak ne tür bir rahatsızlığı olduğu belli değil. Boyu bir metreden fazla ve sesi daha yüksek bir perdeye sahip. TikTok'ta viral olurken, Hasbulla Instagram'da bir videonun onu anında trend yapan bir isim yaptığı ortak bir yüz oldu.

27 Şubat'ta Hasbulla'nın şüphelenmeyen arkadaşlarına doğru bir yumruk attığını ve hemen kaçtığını gösteren bir klip yayınladı.

O zamandan beri, çevrimiçi çevrelerden daha fazla ilgi görüyor ve çıkan her MMA merkezli video ile trend oluyor. Ayrıca Hasbulla ve Abdu Rozik, aralarında bir boks maçı olacakmış gibi görünen bir video da oldukça popüler hale geldi. Ancak Rus Cüce Atletizm Birliği, kavganın "etik dışı" olduğunu açıkladı. 


Kaynak: https://www.dexerto.com/entertainment/who-is-hasbulla-the-mini-khabib-whos-taking-over-tiktok-1588198/?Bibblio_source=true

    Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
    © all rights reserved
    made with by templateszoo