Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Gate.io Borsa Kullanım Rehberi (2021)

14 Mayıs 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı

Merhaba sayın Mavililer okuyucuları. Bu yazımızda son zamanlarda gittikçe popülerliğini arttıran Gate.io borsasını kısa ve öz bir şekilde size tanıtacağız. 

Gate.io , 2017 sonbaharında kurulmuş bir kripto borsasıdır. Platform, Gate Technology Inc şirketinin bir parçasıdır ve Virginia, ABD'de bir kayıt adresine sahiptir. Siteye üye olduktan sonra sonra sağ üste köşedeki dil seçme aracını kullanarak rahatlıkla Türkçe yapabilir ve Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

 

Binance varken Gate.io neden kullanılır?

Gate.io'da Binance'da listelenmemiş, yeni başlamış coinlere ulaşabilirsiniz. Yeni ve yükselme ihtimali olan çoğu proje ilk önce Gate.io'da listelenmektedir. Ayrıca Gate.io'nun sahibi olduğu GT Token'ı cüzdanınızda bulundurarak ekstra avantajlara da sahip olabilirsiniz.


Gate.io'ya nasıl para yatırılır?

Gate.io, en büyük yirmi kripto para borsasından biridir. Platformun ayırt edici bir özelliği, fiat para birimlerinin (Dolar, Euro, Türk Lirası gibi) olmamasıdır. Yani Gate.io hesabınıza para yatırmak ve bunları çekmek için kullanıcılar yalnızca kripto para birimini kullanabilir. Tüm bu işlemler Cüzdanlar sütununa gidilerek gerçekleştirilebilir. Hesaptaki minimum yatırımın boyutu, seçilen para birimine bağlıdır. Bitcoin ise, minimum eşik 0.0001 BTC'dir.

Bu yüzden Gate.io hesabınıza para yatırmak için Binance TR, BTCTurk veya Bitexen gibi Türk Lirası yatırabileceğiniz borsalardan birini kullanabilirsiniz. Bu sitelere para yatırdıktan sonra paranızı USDT'ye dönüştürüp ardından da Gate.io hesabınıza atabilirsiniz. 


Gate.io hesabına nasıl USDT gönderilir?

Gate.io hesabınıza USDT ve diğer para birimlerini göndermek için ilk önce hesabınıza giriş yapın. Ardından Wallet kısmındaki Deposit sayfasına girerek yatırmak istediğiniz para birimini seçin. Chain olarak TRON/TRC20 gibi daha az kesinti yapan blokzincirlerini tercih etmeyi de unutmayın. Blokzincirini de seçtikten sonra size QR kod ve altında cüzdan numarası verecek. O cüzdan numarasına minimum 10 dolar olacak şekilde Gate.io'nun desteklediği bütün paraları gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz para birkaç dakika içinde Gate.io hesabınıza geçecektir. 



Gate.io hesabındaki para nasıl çekilir?

Para göndermede olduğu gibi, hesabınızdaki parayı USDT'ye çevirerek yerli sitelerden birine gönderebilir ve o şekilde rahatlıkla banka hesabınıza çekebilirsiniz.


Linke tıklayarak Gate.io'ya üye olabilirsiniz.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo