Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Endonezya'nın "Bully" Oyunu: Parakacuk

08 Ocak 2021

tarihinde Abdulkadir paylaştı

 

Endonezya oyun geliştirme stüdyosu Gamecom Team, Rockstar’ın açık dünya oyunu Bully ve Japon manga ve film serisi Crows'tan esinlenen Parakacuk adlı video oyununu duyurdu.

Parakacuk, rakip okul çeteleri arasındaki dostluk, kaos, romantizm ve çekişme hikayesini anlatıyor. Oyun boyunca düşman çetelerini yenerek, yeni bölgelerini ele geçirecek, tüm zamanların en güçlü lise öğrencisi olmaya çalışacaksınız.

Parakacuk, 3D beat-em-up öğelerine sahip, hikaye odaklı bir oyun olarak tasarlanmış. Oyunun doğrusal bir hikayesi olacak ve bu hikayede kurgusal bir okul olan 69 City Jancuk lisesini keşfedeceksiniz.


Oyunda, okula yeni gelen transfer öğrenci Budi karakterini oynayabileceğiz. Budi, "Parakacuk" adlı çeteye katılarak diğer çetelerin bölgesini ele geçirmede yardımcı olacak.

Parakacuk 2021'in sonlarına doğru Steam üzerinden piyasaya sürülecek ve bir süre sonra da Playstation, Xbox ve Nintendo Switch'te de yayınlanacak. Gamecom Ekibi, Parakacuk'un Aralık 2020 itibarıyla %20 oranında tamamlandığını duyurdu. İlginizi çektiyse Steam istek listenize ekleyebilirsiniz. 

Kaynak: https://sea.ign.com/ps4/167440/news/parakacuk-is-indonesias-answer-to-rockstars-cult-classic-bully

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo