Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Homelander Kostümlü Bir Adam, Komşusunu Yangından Kurtardı

08 Kasım 2020

tarihinde Abdulkadir paylaştı
The Boys'tan Homelander gibi giyinen Ohio'lu bir adam, Cadılar Bayramı'nda evi yanan bir adamı kurtararak gerçek bir kahramana dönüştü.

The Boys, Amazon Prime'da yayınlanan bir süper kahraman dizisidir. Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan dizi, Eric Kripke tarafından dizi uyarlaması haline getirilmiştir. Dizi, güçlerini kötüye kullanan süper kahramanlar ile mücadele eden The Boys isimli bir ekibi konu almaktadır. Homelander'da dizide The Seven adlı süper kahraman ekibinin lideridir. Bu karkater oldukça kötü niyetli ve gıcık olmasına rağmen insanlar onu halkın kurtarıcısı olarak biliyor. Homelander'ı Superman parodisi olarak düşünmeniz en doğrusu olur. Homelander, dizinin en kötü karakterlerinden ve insan hayatına değer vermeyen biri olmasona rağmen ironik bir şekilde dizinin hayranlarından biri onun gibi giyinerek bir kişinin hayatını kurtardı. 

Chris Taylor isimli kişi Homelander kostümünde Cadılar Bayramı partisine giderken bir evin alev içinde yandığını gördüğünü söylüyor. Chris Taylor evinden içinden birinin bağırdığını ve mahsur kaldığını fark edince onu kurtarmak için evin içine girmiş. Kendisinden birkaç adım ötede alevler olmasına rağmen ismi bilinmeyen adamı yara almadan çıkarmayı başarmış.


Antony Starr, Twitter'dan bu kişiyi övdü

The Boys'da Homelander'ı canlandıran Antony Starr , Twitter'da hesabında "Hiçbu kadar gurur duymamıştım diyerek" Chris Taylor'ı övdü. 


The Boys’un 3. sezonunun çekimlerine Şubat 2021'de başlanması planlanıyor.

Kaynak: https://screenrant.com/boys-man-homelander-costume-house-fire-rescue/
Kaynak: https://comicbook.com/tv-shows/news/the-boys-fan-rescued-man-from-burning-home-dressed-as-homelander-halloween/

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo