Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Xbox Series X yeni ve benzersiz depolama özelliği ile geliyor!

10 Ekim 2020

tarihinde Aurosa paylaştı


Xbox Series X, 1 TB depolama alanı ile beraber geliyor. Fakat yakın zamanda bu kapasitenin tam olarak kullanılamayacağını ve 802 GB kadarının kullanılabileceğini öğrenmiştik. Konsola ekleme olarak takılabilecek SSD'ler ve HDD'lerin yanı sıra, daha önce görmediğimiz bir özellik bizi bekliyor.

Xbox Program Yönetimi Direktörü Jason Ronald, XBox Series X ile beraber gelecek olan bu yeni ve benzersiz özelliği yakın zamanda paylaştığı bir podcast aracılığı ile tanıttı. Özelliği kısaca anlatacak olursak, Xbox Series X'e yüklediğimiz oyunları 'kısmen' silebileceğiz.

Kısmen silmek ne anlama geliyor?

Oyun yapımcılarının işbirliği yaptığı oyunlarda geçerli olacak bu sistemi şu şekilde özetleyebiliriz;
Diyelim ki Call of Duty: MW oyununa bu özelliği ekleme konusunda Activision ve Microsoft anlaştı.
Oyunun hem Singleplayer Campaign hem Deathmatch hem de Warzone isminde Battle Royale modları bulunuyor. Singleplayer Campaign modunu oynadınız ve bitirdiniz. Artık çevrimiçi olarak oynamak istiyorsunuz. Oyunun Deathmatch ve Battle Royale modlarını oynayacaksınız.

Artık Singleplayer Campaign'i oynamayacaksınız ve depolamada kapladığı yerden kazanmak istiyorsunuz. Gelecek olan bu özellikle beraber 'kısmen' oyunu silebiliyorsunuz. Yani Xbox'ınızda CoD: MW yüklü olacak, çevrimiçi modları oynayabileceksiniz fakat artık oynamayacağınız "Singleplayer Campaign" modunun dosyaları konsolunuzda yer kaplamayacak.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo