Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Valorant, Mobil Cihazlara Geliyor !

26 Ekim 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı

Riot Games'in amiral gemisi taktik FPS oyunu Valorant'ın oyun konsollarına geleceği söylenmişti. Veri madencilerine göreyse oyunu konsollardan önce telefonlarda görebiliriz.



Riot Games, League of Legends ile büyük bir popülerliğe ulaştıktan sonra tek oyunluk bir firma olmadıklarını kanıtlamak amacıyla, Firmanın yeni amiral gemisi taktik FPS oyunu Valorant da bu durumun en önemli göstergesi durumunda.

Şimdilik yalnızca bilgisayarda oynanabilen bu oyunun yakın zamanda konsollarda da çıkacağı ifade edilmişti. Oyuna gelen son güncellemeyi inceleyen veri madencilerine göre ise Valorant yakında mobil cihazlarda yer alacak.

Yeni güncelleme içerisinde yer alan dosyaları inceleyen veri madencileri. "Cihaz Profili " başlığının altında iPhone X ve XS gibi cihazların izlerini buldu. Bu da Riot'un İOS gibi sistemleri Valorant için test etmeye başladığının göstergesi kabul edildi.


Valorant, büyük ihtimalle Android cihazlardan önce İOS sistemlere çıkacak. Zira İOS işletim sistemine sahip cihaz sayısının azlığı ve konfigürasyonların standart oluşu nedeniyle ilk aşamada İOS'a uygulama geliştirmek daha kolay.
İleriki günlerde, Riot Games'den kesin bir açıklama bekliyoruz. Açıklama geldiğinde sizinle paylaşacağız.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo