Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered Tanıtıldı!

05 Ekim 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı

Efsane oyun serisi Need For Speed, çok yakın bir zamanda yeni bir oyunu daha piyasaya sürecek. Ancak bu oyun yenilenmiş bir oyun olacak. 2010 yılında çıkan Need For Speed: Hot Pursuit'in remastered olan versiyonu 6 Kasım 2020 tarihinde bizlerle olacak.




Oyunun çıkmasına kısa bir süre kala, EA'in kendisi ve bazı kaynaklar oyun hakkında heyecan verici detaylar paylaştı. Burnout Paradise Remastered, 6 Kasım günü çıkış yapacak. Bununla birlikte oyunun Hot Pursuit oyunundaki tüm DLC'leri içereceği paylaşıldı.

Electronic Arts tarafından oyun tanıtıldı! Need for Speed: Hot Pursuit Remastered'ı 6 Kasım'da Pc, PlayStation 4 ve Xbox One'da, 13 Kasımda ise Nintendo Switch'te oynayabileceksiniz.

2010 Yılında duyurulan oyunun günümüz grafiklerine yükseltildiği bu oyunda, platformlar arası çok oyunculu modu destekleyecek. Yani hangi sistemde olurlarsa olsunlar arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.



Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, EA'ya ait Criterion ve Stellar Entertainment tarafından geliştirildi ve her ikisi de 2018’in Burnout Paradise Remastered üzerinde çalıştı. Oyun PS4, Xbox One ve Nintendo Switch'te 39.99 $ ve Steam ve Origin'de 29.99 $ 'dan satışa sunulacak.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered – Official Reveal Trailer'ı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo