Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

My Hero Academia 5. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu!

03 Ekim 2020

tarihinde Tarık Kısa paylaştı

Günümüzde yayınlanmaya devam eden, en popüler shounen animelerinden biri olan Boku No Hero Academia(My Hero Academia) yeni sezonunun ne zaman çıkacağını duyurdu. Herkesin merakla ve heyecanla beklediği 5. sezon, 4. sezonun finalinde müjdelenmişti. Ekranlara hızlı bir dönüş yapacağını söyleyen anime 2021 yılının ilkbahar ayında yayınlanmaya başlayacak. Henüz kesin bir gün olmasa da Martta başlayacağını düşünebiliriz.

 Peki 5. Sezondan ne beklemeliyiz. Fragman linkini yazımızın sonunda bulabilirsiniz, hızlıca neler olduğunu hatırlayalım. 

 Midoriya rüyasında One for All'un geçmiş kullanıcılarını görüyor ve ilki ile temas ediyordu. Bundan yola çıkarak One for All'un geçmişi hakkında daha çok bilgi verilmesi olası bir durum. Ne yazık ki şuana kadar Midoriya dışında sadece 3 varisi tanıma fırsatı bulduk ve bunlardan biri üstün körü anlatılan, All Might'ın mentoru Shimura. 

 Fragmanda ayrıca 1-A sınıfına karşı 1-B sınıfı yazısı çıkıyor karşımıza. Hep arka planda kalmış olan B sınıfı karakterlerini daha yakından tanıyacağız demek yanlış olmaz. Tam olarak nasıl bir dövüş olacağını bilemiyoruz ama fragmanda bazı karakterlerin kostümlerinde farklılıklar olduğunu görüyoruz. İki sınıf da yeni güçlere ya da daha geliştirilmiş güçlere sahip olacak diye düşünüyorum. En çok dikkatimi çeken karakter ise Hitoshi Shinso. Kendisi Turnuva Arc'ından tanıdığımız beyin yıkayan öğrenci. Sadece fragmanda çok az görünüyor olsa bile yeni sezonda belki kendisini daha çok tanıyabiliriz. 


 Aksiyon dolu bir sezondan ziyade hikaye bazlı bir sezon bizi bekliyor gibi duruyor. Bizlere sunulan bilgi şimdilik bu kadar. Yeni gelişmeler için takipte kalınız.

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo