Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Microsoft, Ekim Ayında Xbox Game Pass'e Eklenecek Oyunları Açıkladı.

14 Ekim 2020

tarihinde Fatih Çeker paylaştı
Microsoft, oyuncularına uygun ücret ile 100'den fazla oyun sunduğu Xbox Game Pass abonelik sistemiyle pek çok oyuncuyu kendine çekmeyi başarmıştı. PS4'ün yüksek fiyatlı oyunlarından ötürü önümüzdeki dönemde çıkacak PlayStation 5 ve  Xbox Series X oyun konsollarından, bir çok kişi Xbox'a yöneldiğini görmekteyiz.


Xbox Game Pass hem PC oyuncularına hem de Xbox oyuncularına oyunlar sunan bir platform. Bu sebeple oyuncuların dikkatini fazlasıyla üstüne çekmiştir. Her ay yeni oyunlarla kendini yenilemeye devam etmektedir.

Şirket, bugün paylaştığı açıklamada Xbox Game Pass'in PC abonelerine hem de Xbox One abonelerine bu ay sunacağı yeni oyunlarını açıkladı.15 Ekim'den irtibaren aboneler tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek oyunlar arasında aynı gün çıkışını yapacak olan Age Of Empires III: Definitive Edition da yer aldı.



Age Of Empires III: Definitive Edition'la birlikte oyuncular, Heave Ho, Tales of Vesperia: Definitive Edition, The Sword of Ditto: Mormo's Curse, Katana Zero, ScourgeBringer, Cricket 19 ve Supraland'a ekim ayı içerisinde kavuşacaklar. Oyunların platforma eklenecek tarihler şu şekilde olacak:

Age Of Empires III: Definitive Edition ( PC ) - 15 Ekim
Heave Ho ( PC )15 Ekim
Katana Zero ( Android, Konsol & PC )15 Ekim
Tales of Vesperia: Definitive Edition ( Konsol & PC )15 Ekim
The Sword of Ditto: Mormo's Curse ( PC )15 Ekim
ScourgeBringer Konsol ) - 21 Ekim
Cricket 19 Konsol ) - 22 Ekim
Supraland Konsol ) - 22 Ekim


Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo