Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Telegram'da Engellenen Gruplara Girme Rehberi (iOS) (2023)

17 Eylül 2020

tarihinde Mavililer.com paylaştı


Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır. Telegram istemcileri hem mobil hem de masaüstü sistemleri için mevcuttur. Ağustos 2013'te yayın hayatına başlamıştır. Ülkemizde de kullanımı her geçen gün daha da yaygınlaşan bu mesajlaşma uygulaması, adult gruplara belli kısıtlamalar getirmektedir. Aşağıdaki adımları uygulayarak pornografik gruplara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  1. İlk önce Nicegram adlı uygulamayı telefonunuza indirin.
  2. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Telegram hesabınıza Nicegram’dan giriş yapın. Daha sonra 
  3. http://my.nicegram.app tıklayın, ardından  da karşınıza gelen sekmeye telefon numaranızı yazın. Bu sekmeyi kapatmayın, arka planda açık bir şekilde bırakın.
  4. Telegram size bir mesaj gönderecek, o mesajdaki Confirm yazısına tıklayın.
  5. Bu işlemin ardından http://my.nicegram.app sitesine tekrar girin. Görselde gösterildiği gibi karşınıza I’am 18+ Yeras Old ve Show content that may be sensitive seçeneklerini işaretleyin ardından da kaydederek işlemi tamamlayın.
Artık Nicegram üzerinden bu tür engellenen gruplara rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Son adım: Gruba girebiliyor musunuz diye deneyin: Aşağıdaki gruba girebiliyorsanız tüm adımları başarıyla gerçekleştirmişsiniz demektir: https://t.me/joinchat/UZsG9Ds_VYv1PXsM (+18)


Kaynak: https://litekno.com/
Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo