Mitoloji sevenler buraya! "Türk Mitoloji ve Destanlarında Tanrılar" çıktı!
SATIN AL

Google Stadia’ya rakip olan Amazon Luna nedir?

29 Eylül 2020

tarihinde Mavililer.com paylaştı

Geçtiğimiz hafta Amazon, Google Stadia ve Xbox Cloud Gaming gibi bulut tabanlı oyun hizmetlerine rakip olan bir servis duyurdu. Amazon Luna adıyla tanıtılan bu hizmetin Luna Controller adlı bir kumandası bile mevcut! 


Amazon Luna PC, Mac, iPhone/iPad ve Fire TV gibi birçok platforma destek verecek. Çıktığında 100'den fazla oyunu bünyesinde barındıracağı söylenen bu servisin aylık 5.99 dolarlık bir fiyatla hizmet vermeye başlayacağı belirtiliyor. Amazon Luna'nın 4K ve 60 FPS oyun oynama imkanı sağlayacağı da verilen bilgiler arasında. Amazon, Ubisoft ile anlaşmaları dolayısıyla Far Cry 6 ve Assasin's Creed Valhalla gibi yeni oyunlar çıktığı gibi Amazon Luna üzerinden oynanılabilir olacak. 


Erken erişim dönemi başladığında da 49.99 dolardan satılacak olan Luna Controller, Alexa desteğine sahip olacak. Bu oyun kumandası ile hem telefondan, hem de PC'den oyun oynanılabilecek. 


Teknolojinin devleri bulut oyun hizmetlerine yatırım yapmaya devam ediyor. Bakalım bu yatırımların Türkiye'deki karşığı nasıl olacak?

Eğlence ve sohbet paylaşımları için Mavililer üyesi ol
© all rights reserved
made with by templateszoo